torstai 17. maaliskuuta 2016

Pentubuumia ilmassa ja Maissi matkalla suureen maailmaan

Jos ei mieti kuraa, rapaa, märkää, loskaa tai jäätä, niin on ihanaa miten aurinko paistaa ja kevät alkaa hiljalleen kurkkimaan kulman takaa. Tänä keväänä tuntuu olevan melkoinen pentubuumi menossa, kun ollaan viikon sisällä tavattu kolme eri koiranpentua. Pieniä, suloisia ja niin mussukoita.

Esittelen teille näistä yhden pupsin, joka tulee kyllä näkymään meidän jengin matkassa tulevaisuudessa vierailevana tähtenä.
Hän on Maissi.

ps. Luulin aina, että keltaisesta labradorista saa niin paljon helpommin kivoja kuvia aikaiseksi, mutta näillä taidoilla ja vehkeillä saan korostuneen keltaisen/ruskean koiran kuviin. Pahoittelen, Maissi ei ole ihan niin ruskea kuin joissain kuvissa näkyisi olevan...


"Onpas jännää...ihan vieras piha ja tääl on vähä melskettäkin. Mua vähän väsyttääkin vielä, ku oon matkustanu jonkun tunteroisen autossa. Vielä on kuulemma matkaa jäljellä, tää mesta oli vaan välipysäkki, niinku jaloittelua ja silleen. Mä hiivin alkuun vähän varovaisemmin ja olen tarkkana.""On vähä jännää, käyn hakee vähä silityksii ja kerään samalla rohkeutta. Mamma osaa olla tosi kannustava.""Täälläki on tälläsii lyhyempiä tyyppejä, mä oon nähny niitä ennenkin ja ne on ollu tosi kivoja! Mä niin tykkään ku saan silityksiä...""Äläs mee mihkään, leikitään! Oot kivakivakiva!""Mut hetkinen, mitäs tuol on?""Ooh, lisää näitä pieniä kavereita! Kivakivakiva, oot ihanaihanaihana!""Mä en sit ymmärrä miks en sais pussailla pieniä kavereita? Noh, eipä mitään, mä juoksen nyt tonne! Eikä mua jännitäkään enää yhtään! Noi isommat ihmiset kyl tuntu jännittävän jäänkö liukurin alle vai en...""Kattokaas ny, ei ollu lähelläkään! Mä vaan katoin vierestä ku toi pieni kaveri laski mäkeä. Näytti muute tosi hauskalta jutulta! Mäki haluun! Meen kertoo heti mammalle!""Äitiäitiäiti, mäki haluun laskee liukurilla!""Mä tapasin myös tommosen mustan isomman koiran. Muistutti vähä niitä kotiolojen muita koiria. Vaikutti tosi kivalta tädiltä, mut sit se vaan yhtäkkiä niinku sekos!"

"Ei vitsi, kyl rallin juokseminen olis iha jees, mut emmä kyl ton kaa vielä...ihan seko tyyppi. Mä meen tänne penkalle.""Hihii, olipas kivaa tutkailla tuolla, mut mamma kutsuu mua. Täältä tullaan!""Siis häh, nyt se mamma menee karkuun mua. Mitä se oikein selittää mulle...?""Aí söpöstellä pitäis? Kameralle? Mitähä seki tarkottaa? Emmä vaan tajuu..."Kiitos Marika kun pysähdyitte matkalla näytille. Maissi oli varsin suloinen tapaus. Tsemppiä pienelle suureen maailmaan!

Niinhän ne koiranpennut on aina suloisia. Mutta vaikka pupseja onkin tullut nähtyä, ei pentukuume vaivaa mieltä yhtään. Ei ole vielä pennun paikka auki tässä huushollissa. Ei vielä.

Ruulle voisi toisaalta seura tehdä hyvää. Pikkumusta tuntuu olevan aika yksinäinen. Pentuakin sieti ihan iholle ja näytti siltä, että hetken tutustumisen jälkeen olisi kyllä voinut pötköttää Maissin vieressä. Ja kun on lenkeillä nähty koirakavereita, ei paljoa ole tarvinnut, että mopo lähtee käsistä. Tiina sai pari kuvaa talletettua, kun tuossa käytiin pikku lenkki porukalla heittämässä. Onneksi on koiraystäviä olemassa, meistä saa lenkkiseuraa ja hoitokoiria saa tulla kylään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti