Minni ja Iines

Spookyn jälkeen oli jonkin aikaa vahva fiilis, että ei enää kissoja, kun niitä ei saa pidettyä tallessa tai elossa ollenkaan. En itse pysty "vain ottamaan uutta menetetyn tilalle", vaan kissat ovat yhdellä lailla perheenjäseniä meille. Mutta niin se mieli alkoi hiljalleen muuttua.

Se oli kuitenkin selvää, että vapaana ulkoilevaa kissaa ei tule. Liian monta on menetetty lyhyellä aika välillä. Niimpä vaatimuksina oli, että kissanpentu on "syntynyt vankeudessa" tai sitten kissa on tottunut olemaan ns sisäkissa. Ja koska haluttiin auttaa, päädyimme jälleen adoptioon ja halusimme tarjota kodin kodittomalle, sille joka sitä eniten tarvitsisi. Otimme yhteyttä Elämänlangan -tilaan, jossa oli kaksi sisarusta odottanut jo muutaman kuukauden kotia ja yhtäkkiä meille tulikin kerralla kaksi kissaa. Minni ja Iines.

Iines ja Minni

Minni ja Iines ovat kertoman mukaan asuneet aina sisätiloissa, kerrostalossa. Ne olivat meille tullessaan 4 vuoden ikäisiä (muistaakseni) ja ovat asustaneet meillä nyt n. 1½ vuotta. Tässä välissä ne ovat ehtineet täyttää viisi ja tulevana vappuna vietetään 6v synttäreitä. Kissat ovat tosi ihania, ystävällisiä, seurallisia ja reippaita. Kertakaikkisen hyvätapaisia. Suosittelen lämpimästi tarjoamaan kotia kodittomille aikuisille kissoille!

Minnistä ja Iineksestä voi lukaista tästä postauksesta lisää. Toivotaan, että kaksikko tepsuttaa meillä vanhuuteen saakka. <3

Minni ja Iines

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti