Spooky

Spooky

2016 - 17.9.2017

Spooky ihmekisu tuli meille adoption kautta 2016 syksyllä. Spooky oli syntynyt villinä ja se oli meille tullessaan 5-6kk ikäinen, erittäin arka ja ujo kissanpentu. Nimensä se sai siitä, kun hukkasin sen jo ensimmäisenä päivänä ja olin paniikissa, että pääsikö se ulos karkuun. Mutta Spooky oli vain piilossa, erittäin taitavasti. Ja tuntui muutenkin, että kun näit sen yhdellä suunnalla ja käännyit vain ympäri, oli Spooky jo ennättänyt toiselle suunnalle. Se liikkui hyvin äänettömästi ja nopeasti. 

Luonne ei ollut helpoin mahdollinen. Spooky oli vähän arvaamaton, et koskaan tiennyt halusiko se silityksiä vai alkaisiko se purra kättäsi. Kerran se pienen syli hempeilyn päätteeksi juoksi ja puri minua nilkkaan. Ilman syytä. Spooky ei tuntunut pelkäävän mitään eikä ketään. Se päätti itse milloin otti silityksiä ja milloin ei niitä halunnut. Koiria se jopa kiusasi, varsinkin Ruuta. Spookyn piti ulkoilla meillä valvotusti, hihnassa ja elellä muuten sisäkissana, mutta Spooky oli asiasta eri mieltä. Se oli sen verran "pahapäinen" ja kova luonteeltaan, että meidän ei auttanut kuin antaa sen ulkoilla vapaana sen jälkeen, kun se oli kotiutunut meille.

Voisi sanoa, että Spooky eli elämänsä onnellisena loppuun asti. Se ehti asua meillä suunnilleen vuoden ennen kuin jäi kohtalokkaasti auton alle. Spooky syntyi villinä ja se halusi elää elämänsä villinä loppuun asti.


Varsinkin alkuvaiheessa Spooky vaikutti kiltiltä...

Mutta vähän myöhemmin sen suosikkiharrastus oli vaania ja hyökkäillä Ruun päälle...Joskus ihan kunnolla päälle...


Meitä kaksijalkaisia jahdattiin erityisesti aamuisin portaikossa... Päälle se tuolta yritti, vähintään huitoa tassuilla.

 Vauhtipojan Harmis-kissa joutui jostain syytä Spookyn mustalle listalle ja se kuritti/raateli pehmokissaa aika usein.


 Erikoinen, täysin omanlaisensa kissa. 

Alkuvaiheen hempeitä tutustumisia. Lapsiin ei ainakaan ehtinyt kohdistua "hyökkäilyjä", mutta tiedä sitten pitikö Spooky heitä omalla "ystävä listallaan" alusta asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti