sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Kuulumisia, pientä terveyshuolta

Päivitelläänpäs vähän muitakin kuulumisia.

Talvi on tullut ja Joulu lähestyy hurjaa vauhtia. Poika kasvaa ja aika menee siivillä. Mutta miksi täällä Suomessa, kerran se talvi joka tapauksessa tulee, ei voi tulla lumet ja pakkaset kerralla ja kunnolla? Miksi tulee ensin lunta ja pakkasta, sitten yhtäkkiä taas aivan plussaa ja kaikki menee kirkkaalle peilijäälle? Oi miksi miksi?!? Ja tuntuu, että kaikki tapahtuu yhdessä yössä. Ja kuka siitä kärsii eniten, no Piips. =(

Huomasin ensin jumpan aikana, että kaikki ei ole kunnossa. Piips ei selvästi pystynyt työskentelemään oikealla takajalalla niin hyvin kuin se on tässä aiemmin pystynyt. Sehän on siis huono jalka noin muutenkin, lihakseton tms., mutta Piips on pystynyt sen kanssa jumppaamaan ja olen kaikille sanonutkin, että olosuhteet huomioiden Piips on ollut todella hyvässä kunnossa. No ei ole enää. Jumpan jälkeen tilanteen alkoi nähdä liikkeessä ravissa ulkona ja nyt sen näkee jo ihan sisälläkin ja käynnissä. =( Kaiken lisäksi Iitua kiusaa allergiat, sitkeä sellainen. On varmaan pakko vaihtaa ruokamerkkiä, vaikka se tähän asti on sopinut aika hyvin. Olen antanut nyt iltaisin kipulääkkeen, carthrophen kuuri täytyy ottaa pikimmiten.

Ja Piipshän rrrrakastaa lunta ja pakkasta. Se uhkuu energiaa ja vauhtia pihalla. Tuo koira on kyllä niin iloinen, aina. No, hyvä niin. Mutta vauhtia joudun kontrolloimaan ja nyt en ole uskaltautunut lenkille mihinkään, leikitään ja hengaillaan kotipihassa lumella ettei olisi niin liukasta.

Kissoilla pyyhkii ihan hyvin. Paitsi Paniikki on taas jollain oudolla talvisella kierroksellaan. Se teki saman niiden ihan ensimmäisten lumien ja pakkasten aikaan, oli viikon poissa. Ensimmäinen talvi, kun se tekee näitä reissuja kylmälläkin säällä. Vähän alkaa jo huolettamaan, kun tuntuu, että tämä on kuitenkin epänormaalia käyttäytymistä. Aikaisemmin talvisaikaan ei kissoja meinaa kyllä ulos saada.

Nythän meillä on Kissatalo! Niin hieno, makuukammari ja vintti erikseen! =D Sain talon synttäri/joululahjaksi siskon perheeltä ja kyllä kelpaa kissojen nyt siellä majailla. Voivat siis pihalla ollessaan majautua sinne jos haluavat. Talo on "minikopio" meidän talon julkisivusta, ensi kesänä se täytyy vielä maalata. Mutta on se hieno! Neiti Näpsähän siellä tuskin viettää aikaa, jos ällöttävät Tiikerit ovat paikalla. =)

Piina on sitä mieltä, että uusi majapaikka on ihan jees...

Ai niin! Ja nyt kun sattuu olemaan aikaa päivittää kuulumisia, on ihan pakko jakaa kanssanne muutama Tiinan ottama valokuva, koska niistä tuli odotettua paremmat! Halusin siis isänpäivä lahjaksi yllätyskuvan itsestäni ja pojasta, mutta samalla Tiina kuvasi vähän noita karvakuonojakin, kissat pääosassa. Kaikki kuvat siis Tiina Karvonen ja ne on otettu "Tiinan studiossa". =D Kiitos Tiina!

Ensin Neiti Näpsä

Sitten Piina Pikku-Rotta

Ja pari kuvaa Paniikki Pulla-PojastaPikkumusta


Ja pakko laittaa vielä tämä yhteiskuva minusta ja Iitusta. Piips on niin...jotain aivan erityistä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti