sunnuntai 14. joulukuuta 2014

BH TK4 Waterfowler Bliss

Voi Pikku-Ruu minkä teit!!! Voi pientä mustaa noutajaa, joka aina parhaansa yrittää ja tekee asiat niin hyvin kuin osaa ja hyvällä mielellä. Voi Huu Haa, minun taitava noutajani! <3Eilen kisailtiin siis Pieksämäellä neljänsissä EVL:n kokeissamme, tuomarina Riikka Pullianen. Kokeessa oli 14 koirakkoa, me starttasimme numerolla 8. Hauskaa vaihtelua, kun aika paljon on startattu alkupäässä ryhmää. Ensin siis ryhmäliikkeet:

1. Paikkaistuminen: 10 - Ei yhtään tassun nostelua! Ansaittu!
2. Paikkamakuu: 10 - Hyvä varma makuu, ei yhtään haisteluja!

Mulla oli taas Marika tuomarin apusilminä, paikallaolot meni siis oikeasti tosi hienosti. Tästä tosi hyvä fiilis.

3. Seuraaminen: 9 - Perusasennot olisivat saaneet olla nopeampia. Itsestä seuraaminen ei tuntunut niin hyvälle kuin se parhaimmillaan voisi olla (esim. Keuruun kokeeseen verrattuna), mutta perussiistiä työtä. Jonkin verran irtosi osassa käännöksiä. Hitaassa käynnissä tuli liikkurilta turhaan ylimääräinen käskytys jatkaa hidasta käyntiä stopin jälkeen, en sitä ollut unohtanut.
4. Zeta: 9 - Järjestys oli I - M - S. Istuminen ja makuu olisi saanut olla nopeampia.
5. Luoksetulo: 8,5 - Hurja parannus edelliseen kokeeseen, mutta valuihan ne stopit silti. 
6. Ruutu: 9 - Ruudussa stopit olisi saaneet olla nopeampia. Lisäksi tuli aikasta leveästi seuraamiseen, sitä pitää saada tiiviimmäksi. Mutta se löysi sinne! <3

Tauon jälkeen vika setti:

7. Ohjattu nouto: 10 - Muuten oikein hieno, mutta merkki olisi saanut olla napakampi.
8. Metallinouto: 10 - Hieno oli!
9. Tunnari: 9,5 - Hieman kauan haisteli ja ehdin jo säikähtää, että poimi väärän kyytiin, kun oletin oikean olevan toisessa kohdassa. Hui miten jännittävä hetki!
10. Kaukot: 10 - Nämä me osataan =)

Yhteensä siis EVL1, 302,5p, KP ja luokkavoitto (1/14)! Ja tämä tulos oikeuttaa meidät vielä TK4 koulariin! Mahtavaa! Kiitos treenikaverit, teille kuuluu se suurin kiitos siitä, että me tämän koularin saavutimme! Kiitos sinne Ypäjälle tästä ihanasta, suloisesta ja niin kiltistä Hupakosta! =) Jospa sen H:n vielä saisi joskus, vaikka sen saaminen taitaa olla melko paljon vaikeampaa kuin tämän tuloksen. ;)

Huikeat pisteet yllättivät, itse tiesin kehässä, että varma ykkönen tuli, mutta että yli 300 pistettä, wau! Mutta tärkeintä silti, että kehässä oli sitä fiilistä, erityisesti taas tässä vikassa setissä. Ekassa setissä mentiin Ruun fiiliksen voimalla, se piti homman kasassa. Itse voisin pikkuhiljaa ihan oikeasti alkaa luottamaan, että ehkä me se ruutu-liike jo osataan. 

Kiitos Marika viikonloppuvierailusta ja kisaseurasta! Kiitos myös videoinnista, on tosi ihanaa kun tämä kisa jäi videolle. Anteeksi kuitenkin, etten osannut leikata liikkeiden välejä ja kameran zuumailuja pois. Kun sen sata kertaa yritin ja ei onnistunut, niin olkoot. Ja pahoittelut katsojille, ohjaaja näyttää ihan puliukolta vaatteineen. Älkää katsoko ohjaajaa, katsokaa koiraa.


3 kommenttia:

 1. Hurjasti onnea!! :)

  T. Satu

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa te, superpaljon onnea!! Kyllä me se H jostain Ruulle napataan ;D

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon :)

  Noora: Eiköhän jostain sitten joskus :)

  VastaaPoista