sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Tulisipa jo kevät

Tulisipa jo kevät. Sulaisipa lumet äkkiä ja koittaisi keväästä nimen omaan se aika, kun on jo suurin piirtein kuivaa. Toive taitaa olla vielä melko epärealistinen...onhan tässä talvea vielä jäljellä. Pöh.Treenimotivaatiota on vähän haeskeltu Ruun kanssa takaisin. Ei ollut intoa treenata ennen ell reissua, mutta eipä kyllä sen jälkeenkään. Otin Haukkuvaaraan helmikuulle vapaakortin ja nyt on pari kertaa käyty treenaamassa. Edelliset treenit sujuivat jo tosi kivasti, treeneissä oli sitä fiilistä ja oli tosi kivaa treenata. Meidän treenit on keskittyneet nyt lähinnä tunnariin, kaukoihin, mitättömään seuraamiseen ja jollain tasolla jäävien tekemiseen ja sivulle tuloon (ruudun tapaan). Pitäisi kuitenkin päästä treenaamaan niitä meille vaikeita asioita, luoksaria, ruutua ja ohjattua (tai siinä lähinnä sitä merkkiä).

Mutta kun mietityttää, että onko koira kykeneväinen suorittamaan liikkeitä vaaditulla nopeudella, tehokkuudella ja tarkkuudella? Täytyy vähän pohdiskella asiaa. Ärsyttää tämä talvi, kun siinä on niin paljon huonoja ominaisuuksia, jotka koko ajan vaikeuttavat elämää ja ns. ylläpitävät ongelmia. Ärsyttää!Niin ja alkoihan meillä muuten juoksutkin. Ruu aloitti ne vähän varkain, vaikka olin seuraillut sen merkkailuja ja tiesin, että pian ne sieltä alkavat. Silti pääsi yllättämään. Saisikohan sitä aikaiseksi steriloinnin näiden juoksujen jälkeen?Onneksi päivä on jo selvästi pidempi ja aurinkoakin on näkynyt. Ehkä se kevät vielä sieltä tulee. Kamera pääsi lenkille tuossa yhtenä aurinkoisena päivänä ja postauksen kuvat ovatkin siltä reissulta.

 
Kattimatikaisetkin ulkoilivat silloin mukana. Talvi on pitkä ja tympeä kissoillekin ja Miuku on edelleen ollut aika kärttyinen kotosalla. Piinaa ei sen sijaan tunnu talvi sinänsä haittaavan, kunhan on vain hyvää ruokaa ja lämmintä nukkumapaikkaa tarjolla.
 
 
Näpsäkkään pahantuulisuus ei kohdistu pelkästään meihin palvelusväkeen, sillä myös Piina saa oman osansa kiukkuilusta. Homma alkoi heti lenkin alussa kotirappusilta...
 
 

 
Tuntui, että joka käänteessä piti ainakin yrittää rökittää kaveria... Välillä se on ihan hyvä henkistä kisailua, mutta toisinaan Miuku harrastaa sitä kyllä turhan vakavalla naamalla ja silloin tekee mieli puuttua touhuun.


Harvinaisesti kaikki eläimet samassa kuvassa...:) Vielä kun olisi kissat katsoneet kameraan päin...
 


 
Piips <3

Piina Pikku-Rotta ja paksu häntä :)
 Ei meillä kissat rajattomasti ruokaa saa, mutta ehkä se talven vähäaktiivisuus näkyy kissoissa tai oikeastaan kissassa. Miukuhan ei pitkästi lenkille lähde ja jos on yhtään liikaa (yli -5 astetta) pakkasta on Näpsäkästä turha houkutella tontin rajaa pidemmälle. Pohdiskelin, että olisikohan kissoillekin sellainen tv-formaatti kuin "Rakas kissani, sinusta on tullut pullukka". ;D
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti