keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Ku ei jaksais...

Ollaan taas saikulla. Ihan sillai snadisti ottaa tämä tilanne aivoon. Ja kun saikulle ei ole edes varsinaisesti syytä ni johan on prkl.
Kävin viikko sitten Tampereella päättämässä tämän vuoden fascia-opinnot, oltiin kolme päivää ja Ruu tietenkin mukana. Kolmena päivänä ei tapahtunut mitään tavallisuudesta poikkeavaa, paitsi tiistai-iltana Ruu sai treenata osaavan ohjaajan kanssa rally-tokoa sisätiloissa. Eli pientä temputtelua, joskin niin kovin kivaa Ruun mielestä. Oli ihana katsella sen intoa ja onnellisuutta. Muuten lenkkeili perussettiä, ei riehumisia yhtään. Keskiviikkona oli käynyt kahteen eri otteeseen lenkillä, joista pisin 40min. Hain koiran kotimatkalle ja kun otan sen kotipihassa autosta, Ruu kulkee todella hankalasti. Todennäköisesti könkkäsi molempia takajalkoja hetken, koska en saanut heti kiinni, että mitä jalkaa ontuu. Aikaisemmin se on ollut selkeästi se oikea takajalka. Ja seuraavana päivänä näkee selvästi, että keventää vasenta takajalkaa seistessä ja sillä ponnistaminen ravissa on vaikeaa.
Ihan v*tun kiva, että vaihteeksi vasen takajalka.


Tämä lienee vuodelta 2012

Tutkittaessa löytyy lihasarkuuksia, mutta reagoi nyt myös aikaisempaa enemmän kahden ulommaisen varpaan taivutteluun. Selkääkin arkoo, mutta ehkä se lienee sivulöydös? Ainakin kannattaa mielessä pitää. Kertaalleen olen käsitellyt, sittemmin en ole asiaa tutkinut, ainakaan vielä. Pyhä syvä ketutus päällä. Kipulääkettä on saanut muutamana päivänä ja tilanne on parempi. Jumpassa ei tasapainotyynyn kanssa pysty tekemään töitä, muut sujuu normaaliin tapaan. 

Mutta eikö me oltais nyt ansaittu jotain muuta? Ollaan tässä aikaisemmin tehty parit nome-treenit ja niissä kaikki on mennyt hyvin. Ehdin TAAS ajatella, että ehkä sittenkin voisi jotain nome-koe kuvioita miettiä ensi vuodelle. No ei sitten mietitä!!! Just nyt tuntuu siltä ettei vaan jaksa. Liian usein toistuu sama kuvio, jossa jalkojen alta vedetään matto. Montako kertaa pitää jaksaa ponnistaa ylös?

Enpä tiedä.


Nuoruutta


Ehkä on vaan hyväksyttävä ja jäätävä 8v koiran kanssa eläkkeelle? Onhan se paljon vanhempi eläkeläinen kuin Piips oli. Jotenkin vain kuvittelin meille Ruun kanssa pidemmän uran. Kun ei se ole olevinaan kuitenkaan niin raihnainen. Olisihan siellä se peltojälki ja rally. Uskaltaako ajatella, että kisoihin asti tähtäisi? Kun on edelleen epäselvää mitä kestää ja kestääkö? Kuitenkin tulee taas tilanne, että ei kestä.
So what´s the point?


K-S piirinmestaruudet 2014. Meidän eka EVL koe ja tupsahti piirinmestaruuskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti