maanantai 3. helmikuuta 2014

Riekkumiskuvia ja ekat "oikeat" treenit tälle vuodelle

Treenattu on hävettävän vähän, mutta eiköhän se tästä. Pakkanen, mikä ihana tekosyy. Viime perjantaina otettiin kuitenkin itseämme niskasta kiinni ja suuntasimme kisatokovuorolle Vihtavuoreen. Paikalla ei ollut hurjasti väkeä, mutta saimme häiriötä ja liikkuriapua.

Ruutu on joka treenissä ohjelmassa edelleen. Se mitä olemme kotona tehneet, ei ole hyvältä näyttänyt. Niinkuin pelkäsin, Pikkumustallani on huono muisti ja alkuun piti ottaa taas tosi helppoja ruutuja, jotta homma muistui mieleen. Seuraavaksi huomasin, että merkiltä ruutuun on jännää ja tuottaa vähän huolia ja epävarmuutta. Siihen päälle vielä vähän häiriömerkkiä matkalle, niin olipas oikeasti vaikeaa. Eli jatkossa merkkejä aina siellä täällä ja varmuutta vaan. Tänään se sujui tosi hienosti. Ensin yksi suora ja sitten merkiltä vasemmalle. Merkkiä on treenattava erikseen, nyt en ottanut sitä mukaan. Parit luoksekutsut, niitäkin pitäisi ottaa aina tämän yhteydessä! Tulee väljästi viereen.

Sitten häiriötä kontaktiin, tehdään vielä paikalla istuessa. Myöhemmin seuruun aikana. Tämä on parantunut, häiriö saa olla jo aika iso, että Ruu menisi halpaan. Vaikeinta on, kun lelua heittää, sillä onhan noutajan nyt kertakaikkiaan katsottava mikä lentää ja minne, että sen osaisi sitten hakea. Hyvin Ruu tsemppasi ja ei sitä montaa kertaa joutunut huomauttamaan. Hyvä hyvä.

Luoksarinstoppeja kierron kautta. Vähän laiska vauhti, mutta päivä oli ollut aktiivinen kahden kunnon lenkin takia ja siellä oli Ruu viipottanut Viuhtin kanssa menemään. Stopit onnistui kohtuu hyvin, kun ajatellaan kuinka pitkä tauko takana. Olen tyytyväinen. Vieressä kaveri teki ruutua ja ne äänet ja liikkeet aiheuttivat meille häiriötä. Teki tosi hyvää, näin pitäisi tehdä useamminkin, sillä Ruu on selvästi häiriöherkkä.

Kaukoja parit vaihdot, ne sujuu!

---

Sitten niitä loppuviikon riekkumiskuvia, kun Viuhti oli kylässä. Teineillä on aina niin hauskaa yhdessä. Ja taisi ne omistajatkin toistensa seurassa viihtyä...=D


Piips tarkistaa taas on Piinan lelu laillinen

 Teinit nauttivat auringosta ja ulkoilusta, leikit oli herkässä. Ensin voimistellaan antiloopin loikilla.


Sitten vähän painia
 

Viuhti tuumailee ja suunnittelee leluryöstöä...


Pahaa aavistamaton Ruu tepastelee onnellisena lelu suussaan...


Sitten tuli Viuhti, otti ja vei lelun tuosta noin vain... Lallallaa! Sainpas sainpas!


Tyrmistynyt Pikkumusta, tämän jälkeen takaa-ajo oli valmis


Ensiksi lelu pois Viuhtilta...


Ja sitten takaa-ajo leikkiäPihalla mukana kissat, Piina leikkii kuin kissojen kuuluu...

' 

Miuku leikki oravaa...=DPiina näyttää miten kuuluisi leikkiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti