perjantai 10. huhtikuuta 2015

Pohdintoja

Huomenna on edessä ensimmäinen toko-koe tälle vuodelle, edellinen koe käytiin joulukuussa. Tämän jälkeen treenit jäi hetkeksi sairastauon ja perheenlisäyksen vuoksi. Nyt on treenattu ahkerasti, mutta homma on kyllä vielä kesken. Ollaan käyty Haukkuvaarassa treenaamassa, mutta siellä kentän koko on rajoittanut esim. ruudun ja ohjatun treenaamista. Niin ja se mukana kulkeva mini-ihminenkin on aiheuttanut toisinaan haasteita treeneihin... Mutta pääasia, että se fiilis treeneissäkin on ollut kohdillaan!

Muutamissa liikkeissä on ilmennyt yllättäviä ongelmia ja esim. ohjattu on kyllä kysymysmerkki tällä hetkellä. Siinä olemme keskittyneet siihen merkille menoon, mutta tämän takia kapuloille meno on kärsinyt pahasti ja Ruu on unohtanut, miten liike tulee suorittaa kokonaisena.

Mutta huomisen kokeen tarkoitus onkin katsastaa, miten liikkeet onnistuvat "tosi tilanteessa". Ja sen mukaan sitten suunnitellaan treenit jatkoon. Päätavoitteet on kuitenkin SM-koe ja noutajien mestaruuskoe sekä piirinmestaruus.  Ei vaadita itseltämme liikoja huomenna, tehkäämme parhaamme ja nautitaan siitä, että päästään kisaamaan! Hyvällä fiiliksellä!

Olen viime aikoina pannut merkille, että Ruu on ollut jotenkin kummallinen, erilainen. Se on jollain lailla muuttunut vauvan tulon jälkeen. Alun "masennuksesta" toivuttuaan se on kyllä piristynyt, mutta ei esim. leiki enää pihassa leluilla niin kuin aiemmin. Nyt se on jatkuvasti vailla minun huomiota ja kulkee tarkemmin kuin varjo perässäni kaikkialle. Hakeutuu sisälläkin yleensä aina samaan huoneeseen nukkumaan kuin missä satun milloinkin olemaan. Ja tulisi lähemmäksi kuin syliin...valtava huomion kipeys. Parhaani tietysti yritän koiria huomioida ja osoittaa niillekin erityistä aikaa. Tänään kun harjasin Iitua, joka meitä ilahduttaakseen on aloittanut karvanlähdön, niin Ruu istui kiltisti vieressä seuraamassa toimenpidettä. Ja kun lopetin Iitun kanssa niin oli noutaja tullut seisomaan ison koiran tilanne ilman pyytämättä ja toivoi ilmeisesti saavansa saman kohtelun. Liikkistä, voi Pikkumustaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti