lauantai 13. kesäkuuta 2015

Takaisin treenikentälle

Treenit on jatkuneet, mutta ei niin menestyksekkäästi kuin olisin toivonut.

Ohjatussa on nyt iso iso ongelma, epävarmuus. On suoranainen ihme, että se onnistui SM kokeessa. Oikea puoli erityisesti on VAIKEA. Muutama päivän sitten tehtiin treeni enkä tiedä, oliko se loppujen lopuksi hyvä vai huono. Tunnarin kannalta ainakin huono...

Ensin oltiin tehty siis ruutu ja tunnari, jotka oikein mallikkaat. Sitten ohjattua niin, että kapulat jäivät ruudun linjalle ja ruutu siis sinne oikealle, ei kuitenkaan ihan ohjatun kapuloiden viereen. Ensin haetutin vasemman, tosi kaunis suoritus. Sitten aloitettiin alamäkeen kompurointi oikein urakalla. Oikean kapulan sijasta R juoksee häiriömerkeille, jotka on kanssani samalla linjalla kentällä. Sieltä se juoksi ruutuun ja pyöri aikansa siellä. Sitten siirtyi tunnarikapuloille, jotka oli jääny ruudun viereen. Aikansa niitä kelailtuaan toi sitten mulle väärän kapulan, kun eihän siellä siis enää mitään omaa ollut. Voi jee.

Ainakin kahdesti uusittiin tämä liike, aina niin, että näytin korostetusti oikean ohjatun kapulan koiralle. Ja aina R juoksi ruutuun ja sieltä tunnareille ja sitten harhaili ties missä. Ignoorasi tyystin ohjatun kapulat. Voihan iso huokaus. Vaati siis kaksi vai kolme kehotusta, että uskalsi sen oikean puoleisen kapulan nostaa. Tämän jälkeen onnistui paremmin, mutta voi hyvä ihme sentään. Lopuksi tein vielä tunnarin ja TADAA...arvatkaa oliko epävarmuutta sielläkin, kun oli päässyt ihmettelemään niitä kapuloita ilman sitä oikean hajuista. Kaksi toistoa, molemmilla toi onneksi kuitenkin oman, vaikka varmisteli jonkin verran. Vauhtipalkkaus näihin.

Eilen kisaryhmän treeneissä tehtiin ohjattu ja oikean puoleisen kapulan haku niin, että ruutu jäi hyvin lähelle minun viereeni oikealle. Ja sinne Ruu oli ensin menossakin, mutta kuunteli käskyn loppuun ja vaihtoi suuntaa ja etsi katseellaan kapulan ja toi mulle. Hienosti. Uusinnalla vielä parempi, mutta merkit oli hitaita. Tunnari onneksi toimi liikkuroituna, vauhtipalkka siihen.

Seuraamistakin tein ja siinä vaatimuksena ne nopeat (tai normaalin vauhtiset) perusasennot. Kaukot sujui upeasti liikkuroituna. Samoin paikallaolot. Niin ja ruutukin on löytynyt jokaisessa treenissä SM skaban jälkeen...mikälie unohdus sattunut juuri niissä karkeloissa. :)

Ensi tiistaina on taas koe, toivottavasti saadaan vähän parempaa suoritusta aikaiseksi kuin viimeksi. Ei auta kuin treenata ja taas treenata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti