tiistai 2. kesäkuuta 2015

Näillä mennään

Ei ollut mikään vitsi edellisessä postauksessa pohtia, että jännitän SM koetta enemmän sitä, etten pääsisi osallistumaan koko kisaan. Nome hommat on olleet tosi minimissä ja kun sitten joku aika sitten kuitenkin mentiin pellolle vähän dameja viskomaan, niin eipä ollut kauhean kaukana Pikkumustan ja käärmeen kohtaaminen. Yäk!

Treenattu ollaan aika ahkerasti ja keskitytty nurtsitreeneihin, koska se on selvästi vaikeampi alusta meille. Joskin kotipihaa on kulutettu myös ahkerasti, sillä aina ei jaksa muksujen kanssa raahautua kauemmas.

Paikkaistuminen: Natsikuri on tuonut rauhaa, enkä ole treeneissä saanut sitä kiinni teputtelusta. Viimeisimpänä on ollu namit tassujen päällä ja on toiminut tosi hyvin.

Paikallamakuu: Lonkalle kääntyminen tuntuu jääneen unholaan ja nämäkin on sujuneet hienosti. Etutassu siirtyy, mutta ei mahda mitään.

Seuraaminen: On painotettu sitä nopeaa perusasentoa ja kivasti se on "kotona" toiminut. Vaikeinta on silloin, jos seuruutan kohti ja lähelle jotain seinää tms. Silloin istuu hitaammin. Vasemmalle käännökset ja täyskäännökset vaikeimpia.

Zeta: Nopeutta on yritetty hakea, katsotaan mihin se riittää. Aika varmasti on kuitenkin erottanut jäävät, ei montaa hutia.

Luoksetulo: Ohjaaja ottaa riskin ja vaihtaa seiso-stopin käskyä kaksi viikkoa ennen kisoja. Ei se voi ainakaan huonompi olla. :D On tehty myös läpijuoksuja kaukaa ja stoppien kohdalta, jotta se vauhti edes jotenkin säilyisi.

Ruutu: Pitkällä nurtsilla näkyi isoja haparointeja, oi oi oi. Tuntui, että meinasi hukata koko ruudun ajatuksen ihan kokonaan. Ei ole Ruun lempiliike, siitä ei ole kivaa juosta minusta kauaksi, kun on tällä hetkellä ihan ihmeen läheisyyden kipeä. Ihmiset merkin taustalla ja matkan varrella ruutuun ovat pahoja pahoja mörköjä. Eilen esim. väisti selvästi Riikkaa, yksi ainoa häiriöihminen koko suurella kentällä. Voi pientä noutajaa. Ehdottomasti meidän epävarmin liike. Se joko onnistuu tai ei onnistu, olen optimisti ja sanoisin että kuitenkin 50% mahdollisuus onnistua...

Metsku: Pari kertaa tehty, perus varmaa työtä. Olen yrittänyt panostaa ennen kaikkea nopeampaan luovutukseen. Pahasti vielä työn alla.

Ohjattu: Tässäkin on menty takapakkia nurtsilla. On ajautunut koko ajan keskimmäiselle. Huoh. Viikko ennen koetta vaihdoin käsimerkkiä nouto-käskyyn. On toiminut selvästi paremmin ja nyt viime metreillä on haettu varmuutta. Oikean puoleinen kapula vaikeampi. Toivotaan arvonnassa vasenta...

Tunnari: Tähän on saatu varmuutta takaisin. Jee! Palautukseen ja luovutukseen haettu nopeutta, mutta tämäkään ei vielä valmista.

Kaukot: Näihin meinasi tulla pieni mörkö ja oli hetkellisesti vaikeaa nousta maasta suoraan seisomaan. Onneksi siitä möröstä päästiin nopeasti eroon ja hyvin nämä on treenatessa pelittäneet.

Summa summarum, hyvillä mielin siis kohti suurta kisaa. Ei me olla nopeita eikä näyttäviä, mutta kyllä me ykköstulosta lähdetään hakemaan. Iloitaan siitä, että on päästy kisaan mukaan ja saadaan testata taitomme oikein urakalla. Otetaan opiksemme ja harjoitellaan sitten lisää niitä asioita, jotka vaikeimmiksi osoittautuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti