tiistai 28. heinäkuuta 2015

Ei tullut juoksuja, tuli piirinmestaruus hopeaa!

SNJ:n toko-kokeen jälkeen heitettiin kesälomalle. Olin satavarma, että juoksut alkaisivat ja emme osallistuisi Keski-Suomen piirinmestaruuksiin. Kohta huomaan, että koe on ihan pian ja tarttis varmaan jotain treenata. Siltä varalta, että ne juoksut eivät alkaisikaan...

Edellisellä viikolla treenattiin Vihtavuoressa kertaalleen ja koeviikolla kahdesti oman kylän kentällä. Keskiviikkoon jäi siis viimeinen treenikerta (kun pari siskonpoikaa tuli laittamaan päiväohjelmat uusiksi loppuviikon osalta). Suurkiitos Tuulalle, joka raahauduit sinne vähän kaveriksi. Tuolloin nähtiin nimittäin luoksetulossa niin tiukka maahanmeno, että kelpaisi todellakin esitellä sitä isommissakin arvokisoissa. Vaan millähän sen saisi siirrettyä koekentälle ja jokaiseen treeniin? Sitä sopii pohtia.

Anyway, kaikille treeneille ja ennen kaikkea noille kahdelle viimeiselle treenille on ollut yhteistä se, että meillä on ollut tosi kivaa ja hauskaa. Ruu on tehnyt tosi makeasti hommia ja niitä ei ole tehty liikaa. Kaikki ei mennyt aina ihan nappiin ekalla yrittämällä, mm. hakeutui edelleen ohjatussa keskimmäiselle, ennakoi luoksetulossa ja sen sellaista pientä. Mutta kun se FIILIS oli aina katossa niin vähät noista. Niin KIVAA!

Koepäivä alkoi märkääkin märemmällä sateella ja sitä jatkui koko päivän. EVL alkoi vasta iltapäivällä, koepaikalla olimme jotain klo 16 jälkeen. Tuomarina kokeessa oli Salme Mujunen, liikkeet oli jaettu viiteen erilliseen settiin ja osallistujia yhteensä kymmenen koirakkoa. Me kisasimme numerolla kaksi. Koekehä oli täynnä vettä, kuivaa löytyi vain toisesta päästä kenttää pieneltä alalta.

Paikkamakuu ja istuminen: 10 + 10 - Hienoa työtä näissä! Makuun aikana sade vähän jopa "taukosi" niin, että lammikot pääsivät vähän imeytymään.

---

Seuraaminen: 9½ - Välillä tuntui vähän edistävän, hiukan huonosti otin ehkä kuulolle ennen kehää. Mutta perushyvää puurtamista Ruulta, se seuraa niin kiltisti.
Zeta: 9½ - M - I - S. Tuomarin mukaan maahan ja seiso olivat hyviä, istuminen kohtalaisen hyvä. Tämä liike on itselle vieläkin vaikea ja siitä puuttuu se varmuus ja harmonia.
Luoksetulo: 9½ - Olisikohan Ruun uran paras tähän mennessä? Hieno se oli!

---

Ruutu: 10 - Meni niin pirun kovaa merkille ja ruutuun, jopa maahan meni nopeasti! Pelkäsin, ettei pysähdy ajoissa. Mielettömän hieno!!!

---

Ohjattu: 10 - Tämäkin oli sairaan hieno. Merkillekin meni tosi lujaa! Mieletön fiilis!!!

---

Ruudun ja ohjatun jälkeen leijuin kyllä niin pilvissä, niin fiiliksissä että! Ehkä niin fiiliksissä, että herpaantuminen tuli aivan lopussa. Satamaankin taas alkoi tässä vaiheessa...

Metsku: 10
Tunnari: 9½ - Piti varmistella kertaalleen. Vauhti nyt hyvä molempiin suuntiin.
Kaukot: 8 - S - I - M - I - S - M. Täydellinen tekniikka. Ekaan seisomiseen kaksoiskäsky, -2p ja se vei meiltä mestaruuden. Annoin käsimerkin ja käskyn huolimattomasti. Mutta ei pystynyt harmittamaan, ei niin mitenkään.

Yhteensä EVL1 305,5p, KP ja piirinmestaruus hopeaa! Voittajalle hävittiin muutamalla pisteellä, tiukka kisa, mutta ei harmita yhtään. Oon niin fiiliksissä tästä kokeesta, Ruu oli niin <3!

Seuraltamme, Laukaan koiraharrastajat, oli kaksi joukkuetta joukkuekisassa mukana ja tänä vuonna saimme kaksoisvoiton! Me kisasimme kakkosjoukkueessa ja saimme joukkuekisan kultaa. Kiertopytystä (anteeksi pokaalista) katsoin, että seuramme on voittanut edellisen kerran v 2009! Ohhoh. Jo oli aikakin saada poika taas kotiin! :D

Onnea vielä mestarit Hanna ja Kit ja pronssimitalistit Riikka ja Rieha. Onnea myös muille kisanneille ja suoritukseensa tyytyväisille. Kiitos treeniystävät ja kiitos kotijoukot! Nää leijuu vieläkin, niin hyvä FIILIS! Ruu pieni <3

1 kommentti: