tiistai 27. syyskuuta 2016

Treenilistan päivitys

Viikko sitten jatkettiin toko-koe uralla oman seuran iltakokeessa. Ei kyetty treenaamaan ihan niin paljon kuin oltaisi haluttu ja raato-koekin varasti sitä vähäistä treeniaikaa, joten mentiin katsastus mielessä kokeeseen. Saataisi treenilistaan päivitykset. Oman seuran kokeeseen näin on hyvä mennäkin. Talkoiltiin paikalla koko ilta eli mukavasti oli hetki odottelua ennen kuin oma luokka alkoi. EVL:ssä meitä oli viisi, kaikki omaa treeniporukkaa. :)

Me olimme kolmas koirakko luokassamme, tuomarina toimi Marjo Halmiala ja liikkeet tehtiin kolmessa setissä. 

Paikalla istuminen: 10 - Oli kuulemma istunut kuin tatti.
Makuu + luoksetulo: 9 - Maahanmeno oli hidas, mutta kohtuullinen. Luoksetulossa kävi hassusti, kun viereinenkin koira lähti samalla käskyllä ja Ruu hämmentyi tästä. Lähti reippaasti, mutta sitten korvat meni luimuun ja ilmeestä näki, että joko luuli tekevänsä väärin tai sitten luuli, että viereinen koira tulee syömään sen iltapalaksi. Eli tuli hiukan varovaisemmin vierelle, vaikka tulikin laukalla. Koskaan ei ole vielä näin käynyt, tätäkin olisi kai harjoiteltava?

Tauon jälkeen toinen setti

Seuraaminen: 8½ - Hyvä perussetti. Olisiko hitaat perusasennot vähennyksen syinä?
Luoksetulo: 8 - Molemmat stopit oli vähän hitaammat kuin viimeisimmissä kokeissa. Seisomiskäskyn annoin lisäksi myöhässä.
Zeta: 7 - Ruu mokasi tämän, järjestys M - I - S ja Ruu seisoi istumisen. Ei ole ikinä mokannut asentoja kokeessa, joten outo virhe.
Ohjattu: 9 - Merkki saisi olla nopeampi.
Ruutu: 9½ - Älyttömän hyvä eteenmeno! Vauhdikas ruutu ja hyvä stoppi, maahankin meni hyvin, mutta liekö puolikkaan verran liian hitaasti? Tuomari kommentoi, että jos olisi käynyt maahan niille jalansijoille, niin olisi ollut ulkona ruudusta. Vähensikö sitten pienestä etenemisestä? Itse olin sitä mieltä, että seisoi ruudun sisäpuolella ja tätä kysyin vielä sivusta katsoneilta kavereilta, jotka olivat samaa mieltä.

Ja pieni tauko ennen vikaa settiä...

Tunnari: 10 - No oli kyllä hieno! Reipas vauhti molempiin suuntiin, varma oman poiminta heti.
Kaukot: 9½ - Järjestys S - I - M - I - S - M. Kympin tekniikka, vähennys siitä, että perusasentoon istuminen oli "poikkeavan" nopea verrattuna kaukojen vaihtoihin.
Hässäkkä: 10 - Stoppina seisominen, joka oli minusta tosi hyvä. Nyt onnistui kapulan poiminta ja luovutus hyvä. Hienosti! Tuomari toivoi vielä napakampaa seisomista jatkoon. Yritetään yritetään...

Yhteensä siis EVL1 289,5p, KP, ja luokkavoitto.

Kiva peruskoe, hyvä treeni. Mietin, että oliko liiankin "treeni moodi" päällä, kun oli niin tuttu porukka ja paikka. Ainakin kokeen alku tuntui vähän sinnepäin tekemiseltä. Mutta loppua kohti parani koko ajan ja fiilis läpi kokeen pysyi ylhäällä. Oli kivaa!

Tänään käytiin treenaamassa ekaa kertaa kokeen jälkeen ja tein korjaus setin: seuruu - luokse - zeta jäljitellen koetta. Liikkuri mahdollisimman lähellä ahdistamassa ja lisäksi kentällä pyöri useampi poika pyöriensä kanssa ja melusivat siinä mennessään. Tosi hyvä setti! Luoksetulo oli niin priima! Wau! Ja zetassa sama järjestys kuin kokeessa ja istuminen ihan älyttömän hyvä! Tähän palkkasin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti