maanantai 21. tammikuuta 2013

Tokoillen

Perjantaina oli niin kova pakkanen, ettei tarettu lähteä kisaryhmän treeneihin. Muutenkin on aktivoitu sisätekemisellä, molempien tyttöjen jumpan lisäksi Ruulle on otettu nyt kaukot ohjelmaan, jos vaikka treenin ansiosta vielä joskus niihin ylempiin luokkiin päästäisiin. Enimmäkseen on tehty seiso-istu vaihtoa ja siinä haen pelkästään puhdasta tekniikkaa. Käskysana piti vaihtaa, toimii paremmin nyt, kun koiran ei tarvitse sotkea sitä jokapäiväiseen "istu" komentoon. Takapään, tekniikan ja voiman käytössä on Ruulla vielä kovasti harjoiteltavaa, mutta nyt jo on nähtävissä kehitystä. Se pystyy oikeaan tekniikkaan, kunhan vain jaksetaan treenata se alusta saakka tarkasti. Hitsi kun ei voi tässä asiassa oikaista, työlästä....NIIN työlästä...

Eilen käytiin treenaamassa Palokan Prisman parkkipaikalla. Oli hyvin tilaa, valoa ja häiriötäkin. Ensin taas hetsausta ja leikkiä ja siinä yhteydessä jääviä. Kaikki vaihdot oikein ja koira tuli aika hyvin käsille. =) Sitten käytiin syömässä loput lähmäiset nakit ja pavut kaupan edustalla, siinä vähän seuruuta ja jääviä.

Sitten avoimen liikkeitä ilman välipalkkaa, lähinnä uskoa vihjailuun ja tulevaan palkkaan. Ihan jees. Liikkeet meni oikein, luoksaria ei tehty (se on vielä kesken), seuruu tuntui joko väljältä tai edisti. Tai sitten se vain tuntui siltä.

Luoksarin stoppia tehtiin erikseen ja ajetaan siihen sisään nyt sitä suullista käskyä. Vähän on käsky sana vielä hakusessa... Lelulla palkka. Noutoakin tehtiin, siinä naksuttelua nopeista nostoista ilman tassuapuja. Alkuun meni tosi hyvin, sitten kapula lensi pieneen lumihöttöön ja siellä käytettiin tassua apuna, joka jäi vähän päälle. Hmh...ois pitäny jättää pariin hyvään toistoon. Kaukot kertaalleen ja ne oikein priimaa.

Tunnari vielä ennen loppuleikkejä, sekin priimaa.

Tänä aamuna ehdittiin kotipihassa tehdä pientä tokoa. Luokarin stoppeja kiertojen avulla, stoppi vaatii kyllä vielä paljon paljon treeniä, mutta pidetään suullisen käskyn linja ja opetellaan se, prkl! Hyviä stoppeja, mutta mielestäni vielä me molemmat haetaan parastamme tähän liikkeeseen. =)

Noutoa ja kapulan nostoa, tänään meni tosi hyvin! Parit luovutukset erikseen. Hyppyä ja siinä istumiseen malttia. Lisäksi harjoiteltiin hyppyä takaisin huolimatta vinosta istumisesta esteen takana. Kerran yritti tulla sivusta, jätin kyllä aika vinoon ja lähelle estettä, mutta tämän korjauksen jälkeen tuli aina hypyllä. Hyvä! Kaukoja loppuun ja niissä enimmäkseen palkkaa nopeista maihin syöksyistä.

Sisällä tehtiin parit metallikapulan nostot, milloinkahan lie viimeksi? Hyvin nosti ja toi käteen ja nopeutti koko ajan nostoja, kun pantiin homma kunnolla leikiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti