keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Vuosi vaihtui ja kuntoilu alkoi!

Uusivuosi oltiin kotosalla, "rauhallisissa kotibileissä" =P, vieraiksi saimme Marikan, Tapsan ja Viuhtin. Syötiin, juotiin ja saunottiin hyvin ja katseltiin muutamat naapurien raketit. On se helppoa ja mukavaa, kun koirat ei välitä paukkeista mitään. Stressitöntä menoa siis. Lupauksia ei tehty, mutta toivotaan seuraavastakin vuodesta hyvää! =)

Uudenvuoden kunniaksi ja tavoitteiden toteutumiseksi olemme Ruun kanssa aloittaneet nyt ihan järjestelmällisen kuntoilun. Allekirjoittanut sai synttärilahjaksi potkurin, jolla olemme käyneet huristelemassa pitkin teitä. Taitaa vaan ottaa enemmän ohjaajan kunnolle kuin koiran, mutta tällä päästään hyvään alkuun kunnes lumet lähtee ja saadaan fillari alle. Jumpattukin ollaan tosi säännöllisesti ja siinäkin kehitystä on tapahtunut! Pysytään aktiivisina!

Tämä tammikuun hetkellinen "kevät" sapettaa ihan huolella. Kevät on muutenkin syvältä niin kauan kuin lunta on maassa, niin onko sen sitten pakko tulla jo tammikuussa, kun tietää ettei ne lumet siitä vielä mihinkään lähde?!? *kele* vieköön...=( Isompi koira meillä siis kärsii tästä luonnonoikusta, mutta tsemppaa kuitenkin ihmeen hyvin. Harmittaa silti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti