torstai 21. marraskuuta 2013

Ei sittenkään...

Pitikin sanoa se ääneen. Treenit on sujuneet niin hyvin ja Ruulla on ollut NIIN hauskaa ja kivaa treeneissä, se on tehnyt hyviä suorituksia ja vaikeat liikkeet sinänsä virheettömästi, että aloin ajatella, ettei se ykköstulos välttämättä ihan mahdottomuus ole.

Viime viikonloppu huilattiin kokonaan, mutta tällä viikolla on taas treenattu.

Maanantaina tein hiekkakentällä nopeasti ruudun x 1, parit luoksetulon stopit kierron kautta ja liikkeestä istumisen. Ne sujui ihan jees. Huomautetaan nyt, että liikkeestä istuminen on nyt toiminut lyhyen aikaa, vaihdoin siinä palkkaustyyliä ja olen tehnyt pari kertaa sisällä ja Ruu tuntui hoksaavan homman? Ehkä...

Tiistaina Hennan kanssa jattilassa. Tein kaksi liikettä aina yhteen putkeen ilman välipalkkaa. Seuraaminen iloista, mutta toi mukanaan vähän pieniä virheitä. Niistä ei nyt nillitetä. Istuminen, Ruu istui!!!! Wuhuu!!! Siitä palkkaa. Luoksari meni oikein hyvin, paitsi kyynärpäät taisi olla vähän ilmassa, oli niin tuloillaan sieltä. Ruutu onnistui. Jes! Metsku hyvä, kaukot muuten täydellisesti, mutta liikautti hieman toista takajalkaa seiso-istu vaihdossa. Hyppynouto oli älyttömän hieno! Ja tunnari hieno sen perään. Ja tällä rivillä ja tekemisellä se ykkönen olisi tullut. Hyvä fiilis!

Keskiviikkona Liepeella Tiinan ja Birgitan kanssa. Parit luoksarin jätöt, huomio kyynärpäissä. Ekalla Pikkumusta nousi!! Hups, olipa hyvä ottaa tämä erikseen treenin alle. Parit onnistuneet odotukset ja yksi kutsun kanssa ilman stoppeja. Kerran liikkeestä istu, ja me selvittiin Birgitan liikkuroinnista huolimatta! Loppuun pari kaukojen vaihdot. Hyvä fiilis!!!

Tänään piti olla kenraalit jattilassa, Tuijan ja Sadun kanssa. Paikkamakuu 3,5min, tosi hyvä. Sitten parit luoksarin stopit kierron kautta ja perään yksi liikkuroituna niin, että kyynärpäät pysyi ja koira pysyi. Liikkeestä istu x 1 ja se onnistui! Ruutu x 1, vähän meinasi häiriömerkit vetää puoleensa, mutta hyvin löysi ruutuun. Sivulletulo erikseen, se on edelleen väljä ja aukeaa, mutta ei mahda mitään. Sitten tunnari, joka kusi totaalisesti ja miksi, kun tietäisinkin. Ruu meni siis kapuloille hyvin, haisteli vauhdilla ja nappasi väärän! VÄÄRÄN!!!???!!! Menin niin hämilleni, etten osannut tehdä mitään ja paniikki iski samantien. Tämä on ollut 120% varma liike, Ruu ei koko ikänsä aikana ole tuonut mulle väärää kuin ehkä kerran tai kaksi. Uusinnalla näkyi epävarmuus, maistoi omaa, haisteli vielä muita mutta toi sen oman.

Jotta näin. Loppuun vielä parit vaihdot kaukoja ja ne ok. Mutta tuo tunnari jäi mysteeriksi ja v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti