maanantai 18. marraskuuta 2013

Onneksi edes fiilis on toiminut!

Viikko kisoihin ja valmista ei ole sinne päinkään. Mutta se mitä on tavoiteltu on se tekeminen ja fiilis, ja se on onneksi Pikkumustalla ollut kohdillaan. Sillä on ollut treeneissä hauskaa, asennetta ja vauhtia. Siitä tykkään! Ja sehän se meidän päätavoite on ollutkin. Aika vain loppuu kesken, että saisi koko paketin kasaan. Mutta en sorru panikointiin, koska se pilaa sitten sen fiiliksen. Treenattu on edellisen viikon tapaan melko ahkerasti, jattilassakin on käyty useampaan kertaan.

Koostaan treenit liikekohtaisesti.

Paikkamakuu: Ruu on ollut tosi terävänä makuissa, tosi tosi skarppina ja vähän levottomana, joten pientä huolta tämän suhteen ehkä on. Jos joku nousee, voi olla, että Ruu on niin jousilla, että vahingossa nousee mukana.

Seuruu: Yksi koemainen pätkä tehty, siinä asenne ja fiilis oli tosi hyviä. Vinoja perusasentoja ja irtosi juoksussa.

Istuminen: Tämä liike kusee. Liikkuroinnissa lakosi maihin tai jäi seisomaan. Tuskin ehdin sille enää mitään tekemään. Varon ennen kaikkea paineistamasta koiraa, tehdään vain iloisia istumisia ja ei murehdita liikoja. Aika ei muuhun riitä.

Luoksetulo: Koemaista ei ole tehty, olen keskittynyt tekemään kiertojen kautta ja hakenut sieltä stoppeja. Ne on toimineet ihan ok.

Ruutu: Ihme ja kumma, tämä on toiminut! Vaikka joskus tehdessä on ollut isoakin häiriötä, täysin vieraita ruutumerkkejä ja huolien aiheuttajaa läsnä. Yhtään hutia ei ole tullut, mutta ihan satavarmaksi en tähän luota. Se on se pessimistin luonne.

Hyppynouto ja metsku: On tehty ehkä kerran jattilassa, silloin toimi hyvin.

Tunnari: On toiminut.

Kaukot: On toimineet. Liikkuri tuottaa vähän huolta, mutta Ruu on siitä huolimatta tilanteesta selviytynyt.

Nyt muutama treenikerta enää jäljellä. Perjantaina on treenikielto kokonaan. =) Jännittää kyllä, ei siitä mihinkään pääse. Mutta pidetään hauskuus yllä ja yritetään olla murhetimatta! Kiitos edelleen treenikavereille, ilman teitä ei oltaisi menossa kokeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti