sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Ahkera viikko

Nyt meitä ei voi ainakaan syyttää treenaamattomuudesta! Kuluneella viikolla treenattiin kahdesti jattilassa ja kolmesti noin muuten omatoimisesti tai kaverin kanssa. Ja jattilareissuilla on kuitenkin ollut Pikku Herra Hankala matkassa, eikä poika ole vain nukkunut tyytyväinen vaunuissa. Ehei. Siis en voi kuin kiittää miljoonasti treenikareita, jotka jaksaa ja viitsii treenata meidän kanssa! Kiitos ystävät, ilman teitä ei meidän kannattaisi edes yrittää.

Maanantaina jattilassa Hennan kanssa. Liikkurointi kaikessa mukana, jotta tulee siihenkin totuttua. Seuruuta leikkien, lyhyitä pätkiä ja palkkaa kainaloon. Ihan jees menoa. Luoksetuloa, jossa Ruu todellakin jo ennakoi palkkaa liikkurilta, joten nyt täytyy alkaa vaihtelemaan palkkauksen suuntaa. Stopit ei parhaita, mutta ei mahda mitään. Että voinkin inhota kyseistä liikettä! Ruutua lyhyeltä etäisyydeltä, kosketusalusta ja hyvä meno! Tunnari hyvä, meinasi vähän hätäillä kapuloilla. Kaukoja yksi setti ja ne hienot! Paljon leikkiä loppuun. Paikkamakuu, tosi lyhyt sellainen tehtiin jossain välissä. Haistelusta jouduin huomauttamaan.

Keskiviikkona Tiinan kanssa Liepeellä pimeässä. Mutta löydettiin vahingossa hiekkakenttä, jossa edes jonkinlaista valaistusta. Paljon leikkiä alkuun ja loppuun. Yksi liikkeestä istuminen liikkuroituna, pysähdyin itse samalla kun annoin käskyn. Istuminen silti hidas. Että inhoan tätäkin liikettä! Mutta huomatkaa, etten lähtenyt jankkaamaan ja nillittämään! Ruutu x 1 ja se onnistui hyvin. Pimeässä kosketualusta oli vähän hukassa, mutta Ruu juoksu ruutuun ja stoppasi tosi hyvin mun käskyihin. Jes! Tiinan mukaan meininki on ihan erilainen kuin muutama viikko takaperin. Jes jes! Kaukoja yksi setti taas ja siitä isompi palkka. Tekniikka pelittää!

Torstaina taas jattilassa Hennan ja Sadun kanssa. Kaikki liikkeet liikkuroituna. Luokasaria taas ja sama meno. Huoh. Tyhmä, tyhmä liike! Ruutu vähän pidemmältä matkalta, tosi jees! Samoin sivulletulo ihan hyvä. Sitten hyppynouto, metalli ja tunnari putkeen ilman välipalkkaa. Tosi hyvä meno, Ruulla oli vauhtia päällä ja se näkyi sitten aikamoisena nykimisenä ja ennakointina. Metalli meinasi ihan vähän kalista. Muuten hyvät noudot! Jes jes! Lopuksi paikallaolo. Ruu oli todella terävänä ja näytti siltä, että voisi vaikka nousta. Ja nousihan se, kun toinen koira nousi rivistä. Ruu pysähtyi ja istui heti noustuaan, hoksasi heti itsekin, ettei mennyt nyt ihan oikein. Palautin takaisin maahan ja makasi oikein hyvin sen jälkeen. Oli niin terävänä, ettei mallannutkaan haistelua...

Perjantaina käytiin Puttaan kaupan pihalla. Ruulla oli selvästi vähän huolia ihmisistä, otti niistä vähän häiriötä. Samoin kylmä ja märkä asfaltti ei ollut lemppari käydä maahan, mutta näistä selvittiin. Siis pikku seuraamista ja kontaktia. Kaukoja vähäsen ja loppuun paikkamakuu, kun kävin kaupassa. Oli siirrellyt etujalkoja, mutta paikat väsyy kun maha ja rinta on aivan ilmassa.

Tänään sitten Putaan koulun hiekkakentällä. Ansku oli avustamassa ja liikkuroimassa. Alkuun seuruuta, iloista, hauskaa, röyhkeää! Palkkaa kainaloon, välillä lyhyttä ja pitkää pätkää. Ja niin hieno meno! Liikkeestä istumista, istuminen hidas. Kokeilin jatkaa matkaa käskyn jälkeen ja Ruu jäi seisomaan. Eli ennen kokeita on tyydyttävä hitaisiin istumisiin, mutta nyt on treenattava liikkeen kanssa, koska muuten loppuu aika. Tarkkana saan olla myös käskyn kanssa, että se tulisi aina samalla tavalla. Ruutu x 1, kisamatka ja huolien kanssa. Taustalle tuli nainen kahden pienen lapsen kanssa ja Ruun piti lähtöpaikalla sanoa BUH. Niin vain se bongasi ruudun, häiriömerkeistä ja ihmisistä huolimatta! Tein maahanmenon ja siitä palkka. Vau! Yksi sivulletulo erikseen, jees! Lopuksi kierron kautta luoksarinstoppeja. Suht ok meno. Leikkiä loppuun.

Hyvältä näyttää, nyt tarkkana ettei tule huolia! Kiitos vielä treeniystävät, ilman teitä emme tähän pystyisi! Täysin koevalmiiksi en ehdi Ruuppaa saamaan millään, mutta olen asettanut päätavoitteeksi iloisen tekemisen. Se on kriteeri nro yksi. Toinen kriteeri on saada tulos. Ykköseen emme välttämättä yllä, mutta kyllä joku tulos pitäisi saada aikaiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti