torstai 19. toukokuuta 2016

Märkääkin märempi EVL1

Kisattiin viime sunnuntaina Keuruulla Juha Kurtin tuomaroimassa kokeessa kolmatta kertaa uusilla säännöillä. Mukana 10 evl:n koirakkoa, meillä nro 4. Taivas oli täynnä sadepilviä ja kyllä, sitä vettä riitti koko kokeen ajan. Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Eipähän tullut hiki. Alla liikkeet suoritusjärjestyksessä.

Zeta: 10 - Järjestys S - I - M. Istuminen tähän mennessä paras kokeessa Ruulta! <3 Seuraaminen ja yleisfiilis liikkeessä tuntui hyvältä, vaikka oma mieli meinasi harhailla.
Luoksetulo: 9 - Oli tosi kärppänä tekemässä, tosi innokkaalla menolla. Läsähti tosi hyvin maihin, mutta oli niin tulossa luokse, että irrotti hivenen kyynärpäitä maasta. Aijai. Annoin tolkuttoman myöhään seisomis-käskyn, stopit ihan jees.
Ruutu: 10 - Täydellinen merkitön merkki. Hiukan Ruun ajatus harhautui ennen ruutuun lähetystä, mutta onneksi lähti, eikä tarvinnut toista käskyä. Sivulle voisi tulla tiiviimmin, mutta tuli hyvällä vauhdilla.
Ohjattu: 10 - Oikein pätevä.
Seuruu: 10 - Tosi hyvältä tuntui, innokas koira mukana ja kuulolla. Perusasennotkin toimi nyt tosi kivasti!




Tauon jälkeen

Tunnari: 10 - Poimi oman heti, mutta palautti ravilla. Itse luulin kapulan olleen toisessa kohdassa ja ehdin jo luulla, että toi väärän.
Kaukot: 10 - Peruspertti-järjestys I - S - M - S - I - M. Eikä moitittavaa.
Härdelli: 10 - Seisominen pysähdys-liikkeenä, olisi saanut olla napakampi. Umpi-esteen kautta takaisin, jostain syystä ei luovuttanutkaan takaa, vaan pyörähti edestä vanhan tavan mukaisesti.




Ja tauon jälkeen paikallaolot

Istuminen: 10 - Ei teputteluja.
Makuu: 10 - Meni inasen hitaasti, mutta ilman ylimääräisiä liikkeitä alas. Painautui makuun aikana "kasaan", kun vettä alkoi satamaan kiihtyvällä tahdilla, korrekti asento kuitenkin koko ajan. Mutta vähän nukahduksiin Ruu selvästi vaipui. Sitten vähän säpsähti hereille viereisen koiran luoksetulosta ja näki, miten nyki kerran tai kaksi, että joko joko hänkin saa tulla. Onneksi odotti omaa lupaa... Reipas tulo sivulle. <3

Yhteensä siis 316p, EVL1, KP ja sij. 2/10. Hyviä suorituksia ja onnistumisia tuli paljon muillekin.

Mutta kuten selityksistä/videolta näette, pisteistä jaettiin ehkä hiukan liikaa (ainakin meille), mutta erittäin ihana koe oli joka tapauksessa. Ruu oli niin hyvällä fiiliksellä, vauhdilla ja asenteella kehässä. <3 Meillä oli kivaa! Ei haitannut vesisateet yhtään. Super super kiitos Tuulalle, kun viitsit ihan vaan huvikseen lähteä mukaan. Olihan muuten märkää...ihan todella märkää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti