perjantai 12. huhtikuuta 2013

Maneesilla

Perinteiset perjantain kisaryhmän treenit, paikalla neljä koirakkoa.

Aloitettiin ruudulla, vieraat merkit ja nauha, jotka eivät tällä kertaa hämänneet yhtään. Ensin muutamat ruutuun menot läheltä ja sitten vähän etäämmältä, hyvin meni!

Sitten jääviä sekaisin käskytettynä ja avustaja naksutteli mulle merkiksi oikeasta asennosta. Ja voihan seisomisen ongelma! Ruu tarjosi hirmuisen hienoja istumisia, ei meinannut millään osata seisoa. Piti helpottaa oikein huolella. Muuten meni hyvin ja stopit hyviä, mutta tuo oli vaikea tänään. Liikkurointi? Paineistaa mua ja sitä kautta koiraa?

Luoksetulo ensimmäistä kertaa liikkuroituna ja "kokonaisena" liikkeenä. Ensin parit leluun kutsut hyvästä makaamisesta. Sitten itse liike ja omaan silmään stopit oli Ruun parhaita! WAU! En malttanut ottaa liikettä loppuun saakka ja palkkasin maahanmenon jälkeen, oli niin hieno! =)

Sitten tunnari x 1, joka oikein pätevä!

Hetken tauon jälkeen otettiin paikalla olot. Ensin istuminen, jossa Ruu jäi vähän huonosti vinoon. Se istui kiltisti, mutta jotenkin oudosti rönähti vinoon loppu vaiheessa. Kävin korjaamassa ja menin uudestaan hetkeksi piiloon. Nyt tapitti tosi hienosti ja siitä palkka. Makuu 2min ja oikein hyvä!

Lopuksi tein vielä ruutuun menon kisamatkasta. Kääntyi ennen ruutua ja tarjosi paikkaansa siihen. Lähti tulemaan luokse ja minä otin parit askeleet eteenpäin, jolloin Ruu lähti omatoimisesti hakemaan paikkaa uudelleen ja nyt osui nappiin. Ei vielä malta pitkästä matkasta edetä perille saakka.

Viimeiseksi vielä muutamia kaukojen vaihtoja, joissa vaikeutena tänään istu-seiso ja siitä maahan. Näitä vaikeampia vaihtoja tulisi vain nyt jumpata, ahkerasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti