keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Edistyisikö se?

Laiskan puoleisesti on edellisen kokeen jälkeen treenattu. Johtuen kiireestä, mutta ennen kaikkea tästä typerääkin typerämmästä pimeästä vuodenajasta. Ei töiden jälkeen yksinkertaisesti ehdi millekään kentälle ennen kuin on pimeää. Tai ei ainakaan meidän lapsiperheessä onnistu mitenkään. Paitsi niinä päivinä kun voi törkeästi karata töistä tarpeeksi ajoissa. Mutta ei sekään oikein pitkälle kanna, kun se pimeä tulee koko ajan aikaisemmin. Nyt on vain hyväksyttävä vähempi treenimäärä, mutta pohdituttaa tietenkin sitten se, että kykeneekö sitä kokeisiinkaan?

Kokeen jälkeen on ehditty treenikentälle neljä kertaa, jokaisella kerralla olen tehnyt ruutua ja jokaisella kerralla noutaja on sinne tiensä löytänyt. Ja nimenomaan sillä ensimmäisellä yrittämällä. Kentälle olen lisännyt todella paljon häiriömerkkejä ja heitellyt lojumaan vähän kapuloitakin. Tehnyt jollain lailla kuuntelutreeniä, että kierretäänkö sille merkille, mennäänkö ruutuun, noudetaanko kapulaa vai jotain muuta. Ajoittain aikasta tosi vaikeaa Ruulle ja aina vähän epäilyttää, sotkenko vain sen yksinkertaisia ajatuksia tekemällä niistä liian monimutkaisia ja vaikeita?

No mutta se on löytänyt sinne ruutuun. Ja se on onnistunut samalta merkiltä noutamaan ohjatun kapulankin ja juoksemaan sitten taas erikseen ruutuun. Uskaltaisiko ajatella, että se olisi edistynyt? Ei ehkä vielä, ei neljän treenikerran perusteella. Mutta kenties suunta on kuitenkin oikea? Ja jos vihdoin ja viimein opittaisiin ruutu, niin luoksetulon stopit eivät edisty. Niihin ei ole tullut yhtään napakkuutta, vaikka hetken jo luulin niin. Testataan vielä tällä "vetoketju" tekniikalla, mutta vaihdetaan palkka vähän parempaan namiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti