tiistai 4. kesäkuuta 2013

Rukkaset 3 wee! Ja juoksujen aloitus

Tikruille tuli toukokuun lopussa täyteen kolme vuotta! Juhlia ei järjestetty, sillä aikainen "kesä" vie synttärisankareita ulos niin tehokkaasti, että kakku olisi mennyt ihan hukkaan. =) Kuvailin kyllä yhtenä päivänä otuksia, kun sattuivat olemaan pihalla ja pihassa yhtä aikaa. Käytiin siinä vähän metsässäkin pyörähtämässä, mutta aika pian kisut hävisivät omille tutkimusmatkoilleen. Kuvissa Tikrut siis päivää tai kahta vaille 3v!

Allekirjoittanut viiletti Helsingin reissulla viime viikonloppuna/alkuviikkona. Kuumaa ja aurinkoista oli etelässäkin, ihan hyvä huilata treenirintamallakin muutama päivä. Ruu tosin oli aloittanut juoksunsa reissun aikana, eli ilmeisesti hieman vajaa 7kk edellisistä. Liekö helle vai juoksut, Pikkumusta on ollut sellainen ekstra rauhallinen, vaikka siitä huolimatta jaksaa kyllä tehdä hommia, kun töissä ollaan. Meiltä varmaan jää WT kurssi joko kokonaan kesken tai ainakin yksi kerta välistä.

Piips taas puolestaan on ollut edelleenkin hirmu energinen helteestä huolimatta. Kai tästäkin asiasta pitäisi vaan iloita, ilmeisesti ei ainakaan kovin paljon kipuja ole? Herkässä on kovempi vauhti ja mikäs siinä, antaa toisen juosta kunhan ei ihan päättömäksi heittäydy. =) Olen harkinnut, että voisin Iitua aktivoida rallytokon merkeissä, mutta ainakin toistaiseksi isokoira on saanut tehdä tuttuja toko-liikkeitä roikkuessaan treeneissä mukana. Allergia-asiatkin on tällä hetkellä hallinnassa. Tassuihottuma meinasi yhdessä vaiheessa olla aika sitkeässä, sillä Piips oli aktivoinut itseänsä ja keplotellut kaulurista huolimatta itselleen kissan raksukipon kiipeilypuun toiselta hyllyltä, joka ei ihan matalalla ole! On tehnyt sen ainakin kolmesti, samperin ryökäle! Näillä toimilla Piips on ansainnut paikkansa kodinhoitohuoneessa yksinolojen ajan. Ensimmäisellä kerralla ilme oli lievästi sanottuna hieman järkyttynyt. Mutta tiukkalinja pitää, kerran tehdään tuhmia niin sitten rajataan niiden tekoaluetta.

Mutta tässä siis vähän kuvatuksia. Piinassa olisi ainesta oikeaksi kissamalliksi, ihana Rimpsessamme tuntuu rakastavan kameraa ja kamera sitä. Eri ilmeitä ja poseerauksia siis riitti ja siksi valtaosa kuvista on Piina-neidistä. =)

Ensin pihasta parit räpsyt




Sitten mars metsään...

Paniikki

Neiti Näpsä


Pulla-Poika Laiskiainen

Sitten kissamallimme Piina










Piina ja Miuku


Ilmeisesti se mitä haisteltiin ei tuoksunutkaan kovinkaan hyvälle...=)


Sitten arkistoista löytyi unohtunut kuva varmaankin ajalta, kun maassa oli vielä lunta ja ilmassa pakkasta. Miuku teki itselleen pesän sohvalle viltin sisään. =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti