lauantai 1. kesäkuuta 2013

Voivoi-luokan tilanne

Kun ei ehditty toukokuun noutajien kokeeseen niin kiire saada liikkeet valmiiksi loppui siihen. Eli ollaan treenattu oikeastaan aika vähän silloin tällöin eikä niissä treeneissä ole tuntunut mitään älytöntä edistymistä tapahtuvan. On ne menneet sinänsä hyvin ja parissa edellisessä treenissä Ruulla on ollut jotenkin tosi kivaa ja hyvää mieltä.

Perjantaina oli Laukan kisaryhmän treenit, jotka teimme kokeenomaisesti. Hyvä mahdollisuus tsekata missä sitä nyt oikein mennään tämän voivottelu luokan kanssa. Liikkeet tuli filmattua ylös, laitan ne myöhemmin näytille.

Ensin oli paikallaolot, tehtiin makuun lisäksi myös istuminen. Istuminen muuten tosi hyvä, mutta alussa nuuski tosi törkeän paljon sivullensa/taakse, josta kröhähdin ja jonka jälkeen asettui. Olin siis piilossa, mutta muutaman kurkkauksen tein esiin. Makuu meni myös hyvin, viereinen koira oli välillä vähän vinkunut ja silloin Ruu oli kuulemma vähän haistellut siihen suuntaan, mutta hyvin pienesti. Pitäisi taas aktivoitua tätäkin treenaamaan...

Sitten oli huilia jonkin aikaa ennen omaa vuoroa. Lämpättiin hyvin ja tein pari ruutua kosketusalustan kanssa lyhyeltä matkalta ja ilman nauhaa. Tosi hyvä. Parit kauko vaihdot lyhyeltä, täyskäännöstä ja kuulolla olemista. Hyvä fiilis ennen kehäänmenoa!

Seuraaminen sujuikin tämän hyvän fiiliksen alla, tuntui TOSI hyvälle ja Ruu tuli niin hyvin mukana, oikealla paikalla ja kontaktissa koko ajan. Yksi parhaista seuruista ikinä!

Istuminen hiiiidas. Mutta sentään istui. Tätä ei olla treenattu kun tarvitsisin ne apusilmät.

Ruutu löytyi hienosti tällä kertaa! Vierailla merkeillä ja ilman alustaa, häiriömerkkejä sivussa! Paikka oli hieman vasemmalla, mutta varmasti ruudussa. Vierelletulo on mennyt hurjasti eteenpäin ihan yhdellä/kahdella treenikerralla. Pikkumusta tuli reippaasti ja vaikka vauhti meinasi viedä tarkkuutta paikasta, täytyy olla super tyytyväinen! Tuli kuitenkin heti sivulle ja lähelle, ei enää kolmen metrin päähän ja pikkuhiljaa vierelle. Tästä kehityksestä olen NIIN tyytyväinen.

Tunnarissa haisteli tarkkaan, hieman sähläsi oman poimimisessa, palautti laukalla!!! Eli vähän kauneusvirheitä, mutta muuten tosi hyvä.

Hyppynouto sikanopea! Wautsi!

Metalli myös nopea ja hyvä! Luovutukset kauttalinjain noudoissa mennyt parempaan, vaikka meinasi ottaa ylikorostuneen perusasennon välillä.

Kaukoista olisi tullut varmaankin se kymppi, mutta havaitsin itse pienen kauneusvirheen. Seiso-maahan vaihdossa liikautti oikeaa takajalkaa sentin sivullepäin. Mitätöntä, mutta silti häiritsi omaa silmää, kun Ruu pystyy tekemään vaihdon ilman tuotakin. Teki kuitenkin tosi kauniisti vaihdot ja hyvin kuulolla!

Luokasarin meinasi liikkurimme unohtaa, joten se jäi vähän kuin vahingossa viimeiseksi. Ehkä stopit olisi voineet olla napakammat, mutta olen itse niihin todella tyytyväinen ja oli ne Ruun parhaimpia! Videoltakin näkee, että reagoi hyvin käskyihin. (edellisessä kokeenomaisessahan piti antaa kaksoiskäsky seisomiseen...) Harkitsin palkkaamista maahanmenon jälkeen, mutta päädyin kutsumaan sitten kuitenkin sivulle ja tein sen vielä väärällä käskyllä. Onneksi ei hämännyt Ruuppaa. =) Tästä oli jo pakko palkata heti.

Läpi "kokeen" fiilis oli hyvä ja ykkönenhän siitä olisi irronnut. Kovaa painostusta tuli kokeisiin menosta, mutta nyt on juoksujen alkaminen niin lähellä, että ei kannata. SM-kisoihinkaan ei oltais muuten juoksujen takia päästy, joten pieneni entisestään sekin harmitus. Yritetään pitää hyvää mieltä yllä ja hiota noita kauneusvirheitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti