keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Ihanat kamalat linjat

Mentiin tyttöjen kanssa lenkille ja lenkin yhdeydessä ajattelin tehdä muutaman simppelin linjan Ruulle. Teemana häiriötargetin ignooraaminen. Tein pellon pitkän sivun suuntaisesti, yhdet targetit molempiin päihin ja vähän huonommin näkyville, kolme damia molempiin päätyihin. Laitoin häiriötargetin suht lähelle linjaa ja selvästi näkyville.

Eka suunta meni sairaan hienosti! Ruu ei kertaakaan yrittänytkään mennä oikealla olevalle häiriö targetille, joka oli n. 10m päässä lähetyspaikasta. Ekalla lähetyksellä kuitenkin kaartoi vähän oikealle, joten otin homman uudestaan. Toisella paineli sitten ongelmitta suoraan sinne minne pitikin, damit olivat reilun 5m ennen targettia, joten tuli vähän pillipysäytystä ja kuuliaisuutta. Pidensin jokaisella kerralla lähetysmatkaa, niin hieno meno!

Toiselle targetille sitten Ruu meni ekalla lähetyksellä muistaakseni heti suoraan, päädyssä oli yksi dami ja kaksi jäi taas vähän kauemmas targetilta ja vielä pari metriä sivuun "suoralta". Häriötargetti jäi vasemmalle, se ei kiinnostanut Ruuppaa tippaakaan eikä se sinne pyrkinyt missään vaiheessa. Yritin pillittää Ruun niille aikaisemmille dameille, mutta se paineli ja jarrutteli targetille, joten turha tivata siitä. Tämän jälkeen alkoi ongelmat. Pysäytyspillitystä ei kuunneltu, linjalta poikettiin sitten aina milloin mitenkin vinoon ja lähipilliä ei uskottu, vaikka oltaisiinkin oltu kohteella. Lähetyksiä tuli siis useampia ja sen myötä epäuskoa. Saatiin lopulta damit ylös, mutta jouduin helpottamaan ja menemään lähemmäksi. Koska säädettiin, alkoi Ruu sitten hidastella ja pysähtyi edettyään jonkin matkaa. Taaksepäin ei oikein tahtonut lähteä, ellen mennyt lähettämään lähempää. Heitin Ruulta salaa linjan päähän kolme damia, sillä halusin sille reippaan eteenmenon ilman säätöjä. Viimeisellä toistolla painelikin jo tuttuun tyyliin.

Harmittaa tuo ihme säätö. Loppuun saatiin kuitenkin hyvä meno ja siitä jäi hyvä mieli. =) Ajattelin häiriötargettien tuottavan tänään ongelmia, mutta ei se sitten niin mennytkään. Ilmeisesti ne pitäisi sijoittaa vähän pidemmälle, olivat nyt ehkä liian lähellä ja helposti siis ohitettavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti