perjantai 15. helmikuuta 2013

Kohti koetta mars

Huomenna on kokeet, viikon treenit jäi vähälle mutta ei mahda mitään. Tiistaina oli tarkoitus treenata Tiinan kanssa, mutta koska auton molemmat ajovalot päättivät sammua maanantai-iltana ja herra H oli työkeikalla koko tiistai päivän, ei pimeällä autolla voinut lähteä illalla minnekään. Siispä päätin, että ei ressiä aiheesta.

Eilen treenattiin 15min Liepeen torilla ja Birgitta pääsi liikkuroimaan meitä. Treeni oli tarkoituksella lyhyt, sellainen hyvän mielen treeni. Paljon kehuja, palkkaa vasta vähän viiveellä. Lyhyitä seuruu pätkiä, jäävät ja kaukot. Ihan hyvää menoa. 2min paikkamakuu lopuksi, kerran kröhähdin sivusuuntaan haistelusta, jonka jälkeen makasi nätisti. Jatkossa piilopaikka niin, että asiasta pääsee oikeasti aina huomauttamaan. Kotipihassa parit luoksarinstopit ja hyppy kerrattiin. Ei moitteita kummassakaan.

Tänään pienet kotipihatreenit lenkin päätteeksi. Luoksarin stoppeja kiertojen kautta, oikein hyvä, mutta tarjosi yllärinä jälleen istumista!!!! O´ou!! Ei ole tarjonnut sitä pitkään aikaan, kun käskysanaa muutin. Voi kökkö! Pakko se oli ottaa vielä parit ja päättää onnistumiseen, mutta tuli kyllä epävarma fiilis tämän suhteen. Vaan eipä mahdeta asialle enää mitään.

Seuruu pätkää, joka tosi tosi hyvän tuntuista. Palkatta jäävät perään ja hirmuisesti kehuja. Maahanmeno oli hidas, mutta en alkanut jankkaamaan sitäkään. Pääasia, että meni maihin.

Saas nähdä. Ykköstulos on ihan realistinen tavoite, mutta kaikkea voi aina sattua. Mutta päätavoitteena olisi nyt saada hyvällä mielellä kisattua ja pidettyä hauskaa kehässä. Sellaista rentoa menoa, jolloin olemme parhaimmillamme. Mieluummin iloinen kakkostulos kuin nuivea ykkönen. Iloista mieltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti