keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Voivottelun alkeita

Eilen kokeiltiin kotipihassa lenkin jälkeen vähän voivotteluluokan liikkeitä.

Ruutu oli yllättävän "hyvällä" mallilla. Sen treenaaminen on ollut yyber vähäistä, mutta olenhan siihen aikanaan alkeita ottanut kosketusalustan kanssa. Ruu muisti älyttömän hyvin idean ja meni ihan innoissaan alustalle, johon mainoita stoppeja ja siitä palkkaa. Tehtiin eri suunnista ruutuun ja ei haitannut yhtään. Muutama ihan 10-15m päästäkin. Hetkellisesti homma meinasi mennä kosketusalustan saalistamiseksi tassuilla, johon sitten puutuin. Muuten olisi koira ja alusta ulkona ruudusta ja homman idea menisi vähän ohi. Mutta, ei tähän paljoa ehkä hommia tarvita, että on liike kasassa....

Hyppynouto ihan iisi. Poimii kapulan hienosti ja hommassa tarvitsee treenata enää liikkurointi ja se kapulan luovutus. Miksi se pitää luovuttaa niin "korostuneessa" perusasennossa, peppu seläntakana?

Tunnarihan on ollut hallinnassa jo pitkään, nyt tauon jälkeen näkyi taas vähän hosumista. Ekalla siis maistoi väärää, mutta poimi heti oman vierestä. Tästä sai vain kehut. Kahdella seuraavalla toistolla hyvät haistelut ja oma poimitaan heti. Vauhtipalkkaukset.

Parit merkillemenot ja hyvin oli tämäkin muistissa!

Seuraamista pari pätkää hurjilla kehuilla ja viivellisellä palkalla. Hyväntuntuista menoa! Nyt pitää kiinnittää huomiota käännöksiin, erityisesti treenattava oikealle käännöstä ja täyskäännöstä. Ja tottakai juoksuosuus käännöksineen ja siirtymät. Edelliseltä kisavideolta bongasin, että kun pysähdytään, Ruu herkästi tiputti kontaktin. Eli pysähdyksistä huolimatta kontakti pysyy ja sitä kautta keskittyminen pysyy!

Liikkeestä istumista ei tehty nyt, mutta se on varmasti toinen haasteellinen liike heti kaukojen jälkeen. Istumista on tehty leikin yhteydessä ja ihan hyvin se siinä sujuu. Liikkeen yhteydessä paaaaljon vaikeampaa. Kaukoja on treenattu jonkin aikaa jo sisällä eteisessä, jotta näen peilistä mitä tapahtuu. Niiden osalta näkyy valoa tunnelin päässä, niistä saattaa jopa tulla ihan hyvät kaukot. Piips on tehnyt niin vahvalla tekniikalla aikanaan, että eihän sitä vähempään pysty tyytymään. Vaikeampaa se vaan on opettaa tälle noutajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti