lauantai 16. helmikuuta 2013

TK2 Waterfowler Bliss (video lisätty)

Jukra minkä Pentu teki! Varkauden tokokokeessa tänään, tuomarina Markku Mäntynen. Tiia lähti matkaseuraksi ja filmasi suorituksen. Video siis tulossa, mikäli sen mitenkään saan tänne saakka. Luokan piti alkaa 13.45, kisapaikalla oltiin n. tasalta, paikkamakuun piilossa oltiin jo klo 13.30. Eli nopeaa toimintaa ja tosi vähän jäi aikaa loppujen lopuksi koiran valmisteluun. Ruulla oli vieraasta paikasta ja hallista huolimatta tosi hyvä mieli ja oli hyvin kuulolla. Ensimmäinen koirakko oli perunut tulonsa, joten me starttasimme ensimmäisinä. Paljoa ei siis ennen yksilöliikkeitä virielty, mutta toisaalta se sopi ehkä ihan hyvin? Tuntuu, että vielä pitää opetella ja hakea sitä tapaa mennä kisoihin Ruun kanssa. Tänään hain pelkästään hyvää mieltä ja korkeaa fiilistä ja sen sainkin vietyä kehään ja se piti läpi kokeen! Mutta opetellaan opetellaan säätöjä...puolin ja toisin. =)

Tässä video

Alla tulosrivi kommentteineen.
 1. Paikkamakuu: 10 - Tuomari säikäytti näyttämällä meille ensin nollaa. Olin ihan WTF? Ajattelin, että hitto...onko Ruu istunut välillä tms. Kysyin sitten syytä nollaan ja tuomari totesi "ooops", lisätään siihen vielä ykkönen eteen. =) Tiia sanoi, että Ruu oli maannut koko ajan ihan skarppina ja liikkumatta, ei ollut haistellut mihinkään suuntaan.
 2. Seuraaminen: 8 - Edisti aika ajoin, mutta se fiilis oli ihan kymppi!!!!
 3. Liikkeestä maahan: 10 - Ruu pääsee nopeamminkin maihin, mutta ihan kelvollinen suoritus.
 4. Luoksetulo: 10 - Se osasi seisoa! Ja hienosti seisoikin! Mieletön edistyminen tässä liikkeessä, WAU!
 5. Liikkeestä seisominen: 10 - Häröilin snadisti itse, onneksi ei vaikuttanut koiraan. Omaan silmään näytti, että valuu perässä ja siksi kurkkasin perään (joka näkyy myös videolla). Sitten luulin, että tippui maihin ja ajattelin hemmetti! Oli kiva nähdä jaloillaan seisova koira, kun käännyin ympäri. =) Mutta stoppi olisi voinut olla tässäkin skarpimpi.
 6. Nouto: 7 - Tässä sattui työtapaturma. Vaati kaksoiskäskyn lähettämiseen, annoin ekan käskyn varmaankin liian huolimattomasti. Vauhtia oli, lattia liukas ja Ruulla oli vaikeuksia poimia kapulaa vauhdissa kyytiin. Ei kuitenkaan tassuapuja, sentäs. Luovutusasento niin vinossa taakse kuin voi olla.
 7. Kaukot: 10 - Lähellä oli, että peppu olisi heilunut. Sen verran napakat vaihdot.
 8. Hyppy: 10 - Ruun lemppari, se helppo ja hieno!
 9. Kokonaisvaikutus: 10

Yhteensä siis 190p, AVO1 tulos ja sillä irtosi myös luokkavoitto! (sij. 1/7). Ja näin ollen saimme viimeisen ykkösen avoimesta ja koulutustunnuksen TK2! Tuomari kehui palkintojen jaossa Ruuppaa ihan aidon oloisesti, sanoi suorituksen olleen kerrassaan upea. =)

Onnellisin olen kuitenkin siitä fiiliksestä, joka meillä oli kehässä! Pikku-Ruu työsti hyvin ja tuntui vierellä iloiselta ja reippaalta. Siitä olen niin tyytyväinen ja iloinen! Samoin siitä, että tämän kisan pisteet tuntui itsestäkin oikeasti ansaituilta ja silti vähennyksiä lähti jos niihin oli syytä. Vitsit, että tuommoinen suoritus tuntuu hyvälle, taitava Ruu! Nyt mars mars voivottelemaan. =)

TK2 Waterfowler Bliss

1 kommentti:

 1. Sen verran paljon on tulosrivissä kymppejä, että jo siitäkin voi päätellä suorituksen olleen upea! Lämpimät onnittelut sulle ja taitavalle Pikku-Ruulle!

  VastaaPoista