sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Pikaiset ja lyhyet kuulumiset sekä vähän treenikuvia

Kerran on aikaa istua hetki koneella niin päivitellään vähän juttujakin. Lumet on kyllä aika lailla sulaneet, lukuunottamatta isompia kasoja. Metsä, piha ja polut on kyllä sulat, ihanaa! Töissä on ollut tosi kiireistä ja muutenkin tuntuu aina olevan menoa jonnekin. Viime viikonloppuna käytiin Tallinnassa, mukana äiti ja täti ja oli oikein mukava reissu! =) Ansku-Bansku-täti tuli eläinvahdiksi ja hyvin oli sujunut lukuunottamatta yhtenä aamuna eteisen matolta löytynytta löysää kasaa, todennäköisesti ison koiran jäljiltä. Ja yhdellä lenkkikerralla Ruu oli oksentanut ensin valkoista vaahtoa ja kohta perään punaista, mutta ollut muuten normaali itsensä eikä ollut sitten enää oirehtinut mitenkään. Kissat olivat käyttäytyneet hyvin, sentään. =)

Kesää odotellaan kiireiden keskellä, kovaa vauhtia se sieltä on tulossakin. Tähän loppuun vielä iso läjä kuvia Pulliaisen toko-koulutuksesta. Kiitos paljon teille kuvanneille! =)

Tässä ensin yksilötreeneistä kuvia












Sitten muutama kimppatreenikuva paikallaistumisesta


 
Ruokatauolla Ruu juoksenteli Piikan ja uuden tuttavuuden snautseri Naavan kanssa, jonka kanssa tuli hyvin juttuun. Vauhti meinasi kasvaa välillä vähän turhankin lujaksi...












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti