tiistai 11. syyskuuta 2012

Paniikki treenit

Lievää kisapaniikkia on ilmassa. Mentiin Vihtavuoreen tekemään pienet toko-treenit. Paikalla oli myös Anna ja Riikka, joten saatiin kivasti paikkamakuu seuraa sekä liikkurihäiriö kaukoihin.

Paikkamakuu taidettiin tehdä aika lailla ensin. Piips tuli röhnöttämään häiriökoiraksi riviin, Ruu keskellä ja Pipsa vasemmalla puolella. Riikka liikkuroi, aikaa 3min ja oli ollut oikein hyvin. Ei moitteita. Hyvä!

Sitten vähän fiilisteltiin, nopeita perusasentoja ja istumisia nopealla namipalkkauksella. Oikein hyvä. Luoksarin stoppeja kiertojen avulla, tosi hyvä meno! Heitin aina suoraan pallon, välillä läpijuoksuja. Tämän jälkeen Ruu sai hetken huilata, kun hömpöttelin Iitun kanssa. Vaikkei tehty käytännössä mitään, niin ai vitsi oli iso koira ihana! Mulla on niin ikävä tokoilua Iitun kanssa...

Ruun kanssa jatkettiin pienellä seuraamisella, siinä nopeita täyskäännöksiä ja perusasentoja sekä pientä pätkää. Seuraamisesta palkkaus kainaloon, Ruun mielestä niin kivaa! Anna liikkuroi ja häiriköi meille kaukot, oli tosi hyvää häiriötä Ruun takana ja tästä huolimatta Ruu työsti hyvin! Palkkasin ekalla toiseen istumiseen ja tokalla palkkasin heti ekasta istumisesta. Hyvin kuulolla!

Sitten vähän jääviä, suoraa palkkausta nopeista stopeista. Ei yhtään väärää, hyvä meno! Lopuksi vielä luoksarin stoppeja ihan "liikkeenä" niin, että kutsuin Ruuppaa. Suoria pallon heittoja, pari läpijuoksua. Tulee laukalla, muttei täysiä, eikä kyllä alkanut himmailemaankaan. Yhden tein ilman palloa (oli ihan pakko kokeilla) ja stoppi oli hyvä!

Yritetään ehtiä vielä näitä luoksarin stoppeja ja suoria palkkauksia tekemään. Fiilistellään nopeita istumisia ja nopeita täyskäännöksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti