perjantai 7. syyskuuta 2012

Toko kokeisiin yksi viikko...

Viikko kisoihin. Tänään vedettiin avoinluokka koemaisesti läpi. Paikkamakuu tehtiin ihan ekana, 3min ja oikein hyvä. Oli katsellut vieruskaveri Noomia alussa, mutta muuten makasi hienosti. Lämppärit ja parit luoksarinstopit ennen varsinaista suoritusta. Niina liikkuroi meille, kentällä treenasi muitakin koirakoita ja väliin häiriötä oli tosi paljon.

Seuraaminen tuntui ihan kivalta ja perusasennotkin omasta mielestä oikein hyvät. Liikkeestä maahan oli hidas, Ruu oli meinannut jäädä ensin seisomaan ja samalta se näytti omaankin silmäkulmaan. Normisti tekee nopeat stopit, ei ollut varmaan ihan kartalla. Luoksetulo oli ihan ok, vähän teputti stopin jälkeen.

Seisominen itsessään hyvä, mutta ohjaaja alkoi säätämään. Ruulle tuli ajatuskatkos ja se haahuili katseella ja nenällä jonnekin eteenpäin, kun tulin sen sivulle. Odotin kontaktia, säädin jotain täysin turhaa ja Ruu istui jo ennen kuin ehdin sitä käskyttää. Noottia minulle, ei kisamaisessa treenissä aleta säätämään!!!

Nouto tosi hieno!!! Kaukoissa tarvitsi toiseen istumiseen kaksoiskäskyn, veikkaan, että ympäröivä häiriö teki tämän. Normisti on hyvin pelittänyt. Viimeisenä hyppy, jossa toinen koirakko leikki ihan hypyn takana häiriönä. Tästä huolimatta kympin hyppy!!!

Hyvä treeni. Kyllä tällä suorituksella olisi ykköstulos tulossa, ellei jotain odottamatonta tapahdu. Voihan siinä niinkin käydä... Liikkurointi on vähän jänskää ja vaikuttaa tekemiseen, mutta se saa nyt olla. Nyt ennen kisoja fiilistä ylös sekä pelkkiä luoksarin stoppeja pallon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti