sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Pikku-Ruulle toinen AVO1!

Tänään startattiin Ruun kanssa aamulla ennen kahdeksaa liikkeelle ja otettiin auton nokka kohti Espoota ja Labradorikerhon tokomestaruus koetta. Matkalla poimittiin Marika Jämsästä mukaan, seuraksi ja tueksi. =) Avoimenluokan oli määrä alkaa klo 12 ja kisapaikalla oltiin nippa nappa puolituntia ennen luokan alkua. Ihan ajoissa siis. ;) Tuomarina toimi Timo Pussinen ja tämmöisen rivin me saimme aikaiseksi:

  1. Paikkamakuu: 10 - Ennen kehään menoa Ruu kuuli jotain mörköjä ja sanoi kerran hiljaisesti "Buh". Vähän mietin mitä tuleman pitää, mutta hyvin se siellä sitten onneksi makasi. Oli kyllä ollut vähän levottoman näköinen, kuunnellut korvat luimussa taaksepäin ja ollut sen näköinen, että voisi sieltä lähteä liikkeelle. Onneksi rohkeus riitti pysymään paikoillaan. =)
  2. Seuraaminen: 10 - Ei ollut Ruu nyt ihan niin kartalla kuin edellisissä kisoissa ja miten normaalisti tekee. Otti jotain häiriötä jostain, kontakti tuntui tippuilevan, yhdessä kohtaa irtosi tosi paljon sivulle ja yksi käännös vasemmalle meni melkein törmäilyksi. Ei normaalia Ruuppaa, ei kympin arvoinen suoritus.
  3. Liikkeestä maahanmeno: 10 - Tämä meni oikein hyvin.
  4. Luoksetulo: 9 - Itse stoppi olisi ollut hyvä, mutta teputteli kuitenkin muutaman askeleen tulemaan. Treeniä treeniä tälle ja PALJON!
  5. Liikkeestä seisominen: 8 - Taas Ruu oli omissa ajatuksissa, ei tullut kunnolla mukana, joten ei ottanut ekaa käskyä kunnolla vastaan. Näytti minun silmään, että valuu mukaan, joten toinen käsky heti perään.
  6. Nouto: 10 - Edellisen kokeen kopio, ei saalistanut, mutta ottaa tassulla tukea kapulasta jarruttaessaan. Ei siis ihan puhtaan kympin liike.
  7. Kaukot: 10 - Tämä ansaittu kymppi.
  8. Hyppy: 9 - Istuminen oli hidas, siitä vähennys. Hyvin kestettiin pieni lisähäiriö, kun liikkuri käskytti meitä alokasluokan tyyliin. Ei haitannut menoa. =)
  9. Kokonaisvaikutus: 10
Yhteensä siis AVO1-tulos, 191p, KP ja luokkavoitto! Lisäksi olimme toimitsijoiden valintana Iloinen tottelevainen labradori, josta erillinen palkinto! =)

Hieman jäi kaihertamaan tuo Ruun muissa ajatuksissa haahuilu. Ei normaalia menoa ollenkaan, vaikka videolta homma näyttää paremmalta kuin se tuntui kehässä. Videon lisään tänne myöhemmin. Tuomari oli oikein mukava, mutta vähän höveliäästi jakoi kyllä pisteitä...

Nyt ei auta kuin treenata lisää ja hakeutua häiriöisempään paikkaan, sieltä varmuutta menoon! Kiitos Marika kuvauksesta ja seurasta! =)

Tässä vielä kuva pienestä taitavasta noutajasta! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti