sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Ruulle toko-kisoista AVO1!!!


Eilen lauantaina korkattiin ensimmäinen avoimenluokan toko-kisamme. Ykköstulosta lähdettiin hakemaan ja kyllähän se sieltä tulikin! Vieläpä upealla tuloksella, AVO1, 195p, KP ja luokkavoitto!!! Lisäksi tuli vielä piirinmestaruuden joukkue pronssia! Laukaan joukkueet tulivat siis hopealle ja pronssille samalla pistemäärällä. Treenikavereillekin tuli huikeita tuloksia! Upeaa upeaa!!!
Kisat olivat samalla siis Keski-Suomen piirinmestaruus kokeet, jotka pidettiin Vihtavuoressa, meidän tutulla treenikentällä. Oma päiväni alkoi jo aamusta, sillä toimin kehäsihteerinä. Avoinluokka alkoi n. 12.30 ja osallistujia oli yhteensä 13. Me starttasimme numerolla seitsemän. Aki toi Ruun kisapaikalle vähän ennen luokan alkua. Tuomarina toimi Katja Rautiainen ja tässä pisterivistömme.

 1. Paikkamakuu: 10 – Hyvä makuu, tarkkaavainen koira.
 2. Seuraaminen: 10 – Meno tuntui NIIN hyvältä! Neuvoksi saimme kuitenkin tarkkailla, ettei paikka tule liian eteen. Sinänsä paikka tuntuu tosi hyvältä, mutta videolta katsottaessa se näyttää kyllä olevan vähän edessä. Huomio siihen siis jatkossa.
 3. Liikkeestä maahanmeno: 10
 4. Luoksetulo: 9 – Muutamat teputukset, yllättävän hyvä stoppi treenimäärään nähden!
 5. Liikkeestä seisominen: 10
 6. Nouto: 9 – Vähän Ruu törmäsi kapulaan niin, että se vähän pyöri ennen nostoa.
 7. Kaukot: 10 – Hienot!
 8. Hyppy: 10
 9. Kokonaisvaikutus: 10
Tällä rivillä siis AVO1 ja 195p! Fiilis oli NIIN SUPER! Ruu teki tosi upeasti töitä, taitava pieni noutaja!!! Alla video kisasuorituksesta.


Seuraavat kisat ovat sitten kahden viikon päästä. Suunnitelmana on hakea avoimesta luokasta koulari ja vasta sen jälkeen siirrymme voivottelemaan. =) Tässä kuva sankarista! Huomaa, että Ruuppaa ei oikein huvittaisi enää poseerata pitkän päivän päätteeksi. Kuvassa siis onnellinen, mutta väsynyt noutaja. =)


1 kommentti:

 1. Wau, suurensuuret onnittelut Pikku-Ruulle upeasta suorituksesta!!! :)

  VastaaPoista