tiistai 28. elokuuta 2012

Hauskuutta ja ilmettä!

Treenattiin lyhyesti tokoa kotipihassa. Noudon luovutuksiin nopeutta, istumista sekä jäävien erottelua, luoksarin stoppia ja vähän perusasentojen nopeutta ja seuruuta. Ekstrana vielä kaukot häiriössä ja hyppynouto kertaalleen kokeiltuna.

Ensin istumista ja jäävien erottelua. Hain hirmuista virettä ja äksöniä menoon ja sainkin sitä! Istumiset alkuun tosi hyviä ja erotti hyvin jäävät toisistaan. Sitten istuminen unohtui ja tarjosi hirmu hienoja maahanmenoja. Saatiin se istuminen sitten kaivettua esiin ja sen jälkeen pelitti taas hienosti.

Samalla draivilla noudon luovutuksia. Koira istumaan, kapula eteen ja minä seisoin vastassa. Mahduimme kaikki kolmen metrin sisään. Eli ei matkaa, vaan luovutusta. Hyvin meni! Pari kertaa meinasi kapula jäädä minun jalkaa vasten hankalasti, mutta Ruu korjasi tätä itse. Yritin katsoa perusasennon suurin piirtein suoraksi, mutta tärkeintä oli nopeus. Tosi hyvää menoa! Parit poimimiset ja sitten heittelin vähän kapulaa tai annoin sen Ruulle suoraan ja leikittiin samalla "hippaa". Hyvin nosti virettä ja kapulan poimimisetkin nopeutuivat. Oikein hauskaa!

Aki tuli häiriköimään meille kaukokäskyjä seisomalla Ruun takana ja antamalla vääriä käskyä ja heiluttelemalla käsiä. Kerran Ruu nousi istumaan Akin käskystä, tämän jälkeen tsemppasi hienosti ja keskittyi. Hienot vaihdot, ei yhtään kaksoiskäskyn tarvetta. 

Luoksarin stopit tänään tosi makeita. Välillä suorapalkkausta ja hetsasin oikein kunnolla, muuten lensi pallo suorillaan ja vain kerran kokeilin pelkän käsimerkin. Ja mikä stoppi!!! Vau! Kokeilin ensin muuten suullista käskyä...käsimerkki tuntuisi ehkä toimivan paremmin. Testasin toimiiko stoppi, jos tehdään kierto eri paikassa. Ja kyllä se toimi!! =D

Lopuksi vielä nopeita perusasentoja ja kontaktia seuruussa, toivottavasti se peppu laskeutui nyt sitten perille asti. Ainakin fiilis oli hyvä ja Ruu tuli hyvin mukana. Haettiin ihan vain menoa ja meininkiä, Ruuppa tykkää kovasti, kun namipalkkaan sen kainalooni, eli Ruu saa hypätä takajaloille mussuttaa namit kädestä.

Olen muuten saanut ihka oman tokohypyn! Rakas isäntä sahasi lautojen jämistä sopivat osat ja naulasi ne kiinni viikonloppuna, ai että tuli hieno hyppy! Kokeilin nyt huvikseni, luonnistuisiko hyppynouto ja sehän luonnistui! Aika päheää! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti