perjantai 31. elokuuta 2012

Toko-kokeisiin kaksi viikkoa...

Kisaryhmän treenit Vihtavuoressa. Teemana edelleen vahvistaa uskoa palkkaan ja liikkurointia. Ruu oli odotellut autossa muutaman tunnin ja sai vielä padota treenipaikalla lisää, kun toimin itse ensin liikkurina. Lämmittelylenkki alle, mutta en antanut vaipua hajujen maailmaan.

Palkan (namit) heitin auton viereen nurtsin rajalle. Kotona heittelen aamu- ja iltanappulat nurtsille ja teen sitten treeniä ennen vapautusta syömään. Iltaruuan kanssa toimii sairaan hyvin, Ruu on kuin musta salama vierellä. Näkisittepä mitkä täyskäännökset seuruussa! Vire meinaa mennä vähän ylikin... Mutta siis, ajatuksena samantyylinen palkkaus ja sen vahvistaminen treenipaikalla, joka toimii muuten myös tulevien toko-kokeiden kisapaikkana.

Seuruu + maihin + luokse. Hyvä seuruu, hyvä kontakti ja paikka. Perusasennotkin tuntui ihan ok. Maihin kymppi! Luoksetulo ihan kohtuullinen. Stoppi olisi voinut olla sähäkämpi, mutta muuten liike sujui kokonaisuutena oikein hyvin! Tuli laukalla molemmat pätkät. Palkalle vapautus seuraavasta perusasennosta.

Sitten uusi palkka paikoilleen, lisäksi patosin vähän intoa ennen seuraavaa settiä. Seiso + nouto + kaukot. Seisominen hyvä, perusasento hidas. Nouto tosi hyvä!!!! Luovutus oli reipas!!! Kaukot tehtiin hyvässä häiriössä, kun ihan vieressä teki toinen koira omia juttuja ja huomio meinasi karata sinne. Ruu oli kuitenkin ihan hyvin kuulolla, hyvät vaihdot! Viimeisessä maahanmenossa korjasi toisen takajalan asentoa, mutta ei muuten liikkunut. Tosi tosi hyvä! Ja palkalle seuraavasta perusasennosta.

Tosi hyvä liikkurointi treeni. Palkkaus toimi nyt paremmin kuin viimeksi treeneissä. Ruulle toimii myös pieni odottelu ja patoaminen, sekä sellainen meidän oma hössötys/lässytys/vehtaamis juttu. =)

Erikseen katsottiin niitä perusasentoja, niissä välillä hitaita istumisia, muuten tuntui hyvältä.

Tunnari kertaalleen liikkuroituna. Meinasi maistaa hätäissään väärää, mutta ei sitten onneksi kuitenkaan. Poimi oman, kun sen kohdalle tuli. Palautus reippaasti.

Sitten paikallaolot ryhmässä. Tehtiin ensin istuminen 2min. Ruu oli hieman levoton. Se katseli/vähän haisteli sivulle ja vaikutti jotenkin huolestuneelta. Tulin neljästi näkyville, hyvin se kuitenkin pysyi rivissä. Paikkamakuut lyhyissä pätkissä, oikein hyvää settiä.

Loppuun vielä parit luoksetulot suoralla pallopalkalla + yksi läpijuoksu. Näitä lisää! Hyppyä on tehty kotona, toimii tosi hyvin, mutta Ruu meinaa takaisin hypyssä kolauttaa esteeseen. Meidän este on vähän kapeampi, mutta kyllä se onnistuu ilman kolautuksiakin...

Ennen kisoja treenataan takapään käyttöä, seisomasta perusasentoon istumisia, vahvistetaan vielä noudon luovutuksen nopeutta sekä tietenkin tuota palkattomuutta. Yritetään myös nostaa virettä ja tehdä hommasta hauskaa! Ei puurreta liikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti