sunnuntai 26. elokuuta 2012

Sunnuntai tokoilut

Tänään treenattiin pienellä porukalla Savion lavan pihassa. Hyvää häiriötä ja hyvää liikkuriapua!

Ensin kierron avulla luoksarin stoppia. Ihan jees, treeniä treeniä lisää!

Pientä seuruuta ja nopeita perusasentoja. Hyvä kontakti oli!

Paikkamakuuta, 1½min + 2½min, muutaman kerran näyttäydyin, oikein hyvä! Tehtiin vielä häiriömakuuta niin, että yksi koirakko teki luoksetulon. Ruu pysyi niin hienosti! Olin kerran piilossa, kun yksi koirakko teki, ja pysyi edelleen hienosti! =)

Tunnari kahteen otteeseen. Ekalla maistoi yhtä väärää, mutta toi oman. Siitä pelkät kehut. Tokalla haisteli nätisti ja toi oman. Vauhtipalkkaus.

Huilin jälkeen vielä liikkurointia ja palkattomuutta. Heittelin nameja auton viereen nurmelle, iltaruokapalkan tapaan, ja se oli Ruulle helpompi jotenkin ymmärtää ja teki paremmalla vireellä. Paitsi eka seuruu oli sunnuntaihömpöttelyä, höpö höpö! Keskeytin liikkeen ja uhkasin lakata rakastamasta Ruuppaa. Kauhea uhkaus, mutta toimiva sellainen. ;) Uusinnassa paikka piti, kontakti piti ja meno oli hyvää! Perään maahanmeno, tämäkin hyvä! Ja vapautus!

Seuraavaksi seisominen ja luoksetulo. Seisominen hyvä, mutta kääntyi hieman mukana, kun menin koiran taakse. Ohhoh...näin ei ole ennen tehnytkään. Ei takerruta siihen! Istuminen perusasentoon hiiiiiiidaaaaaassss. Luoksetulon stoppi ihan ok, sekoilin itse seuraavaa käskyä tulla sivulle ja Ruuppa tulikin ravilla. Seuraavasta perusasennosta vapautus palkalle. Treenataan erikseen nopeutta perusasentoon seisomisesta ja varmaan pitäisi viedä luoksetuloakin eteenpäin stopin jälkeen...=)

Kaukot tehtiin erikseen liikkuroituna. Ei ottanut liikkurista häiriötä, vaihdot hyvät ja reippaat! Vapautin toisesta istumisesta pallolla.

Kivat treenit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti