keskiviikko 8. elokuuta 2012

Uusi blogi!

Nyt meni hermot ja sen kyllä huomaa! Vuodatus-blogin järjestelmä on takkuillut aika ajoin ja nyt sitten oikein pahemman kerran. Blogia ei pystynyt päivittämään ollenkaan koko kesänä ja lopulta käy ilmi, että järjestelmä on hukannut suurella vaivalla otetut ja muokatut kuvat bitti avaruuteen. Vitutusmaksimus! Harmitus on sen verran suuri, että antaa sitten olla. Kokeillaan vaihtaa nyt blogia kokonaan ja jos ei ala toiminaan, niin jätetään kirjoittelut sitten kokonaan muille. Nih! Onneksi en ole kärsinyt tästä asiasta yksin, moni muukin on vaihtanut blogia...todella harmillista. Tämän uuden blogin ulkoasua tuunaan kunhan siihen löytyy aikaa. Pistetään nyt ensiksi ihan vain tekstiä tulemaan. Pahoittelen, että uuden blogin aloittaminen on kestänyt. Minut tuntevat tietävät, että Muutosvastarintavastaavalle tekee tiukkaa luopua jostain, jota on oppinut käyttämään ja joka kuitenkin ennen pelitti suht moitteetta. Olen pakotettu muutoksiin...en tykkää! Vanha blogi löytyy siis osoitteesta www.iippuli.vuodatus.net
 
Siinähän se kesä ja loma sitten menikin, blogi- katkon aikana. Tässä nyt sitten sepostukset kaikki kerralla.
Meillä kaksijalkaisilla oli pitkästä aikaa yhteinen pitkä kesäloma, joka suurimmaksi osaksi käytettiin kotihommia tehden. Heti Juhannuksen jälkeen ja loman alun kunniaksi vierailimme Tallinnassa. Joskus tekee hyvää ottaa kunnolla välimatkaa arkeen ja arkisiin ympyröihin. Matkustaminenkin oli aikaisempaa mukavempaa, kun pääsimme Jyväskylästä menevillä suorilla lennoilla Tallinaan. Ei tarvinnut käyttää koko päivää matkustamiseen, kuten aiemmin. Meni vain hujaus ja sitten oltiinkin perillä. Toimii! Kiitos AnskuBanskulle koirien kaitsimisesta, homma sujuu jo rutiinilla. Kiitos Akin porukoille, jotka huolehtivat kissa-Trion ruokinnasta.

Kotihommia on sitten paiskottu oikein urakalla, mutta niiden ansiosta takapihalla on nyt kaiteita ja harkinnan alla olevaa katetta vaille valmis iso terassi! Ihkua! Tämä on ollut suurimmalta osin isännän projekti, itse olen tuunaillut pihatien vierustaa ja autotallin sokkelia sekä viereistä rinnettä. Tiivistettynä sanottakoon, että inhoan kiviä! ;) Eikä homma ole edes vielä aivan valmista. Huoh. Ja sitten olisi vielä vaikka mitä muuta projektia. Uudestaan huoh. =)

Loman alussa vietettiin myös muuten Pikku-Ruun synttäreitä! Mittariin kertyi 30.6.2012 se 2v. Onnea myös muille sisaruksille! Aina sitä saa näinä päivinä hämmästellä ajan kulumista...onko sitä itsekin vanhentunut saman verran? Hmm... Anyway, Ruu sai lahjaksi ihanan siilin, joka tällä kirjoitushetkellä ei ole enää yhtä ehjässä kuosissa...;)

Tähän väliin otos synttärisankarista.


Kotitöiden ohella olen koittanut treenaillakin Pikkumustan kanssa. Jotain on tehty oikein, sillä kisasimme kaksissa raatokokeissa ja sieltä saaliina upeasti heti ALO1 ja ALO2 tulokset! Ei olisi uskonut! =D Näistä enemmän omassa treeni/kisa kirjoituksessa.

Piips on voinut loman ajan vähän huonommin, mutta siitä enemmän myös omassa kirjoituksessa. Ihan sen takia, että on helpompi löytää tärkeät kirjoitukset myöhemmin.

Loman lopuksi ja meidän kaksijalkaisten yksivuotis hääpäivän kunniaksi Aki oli järjestänyt meille pienen reissun Helsinkiin, jossa teemana taisi edellä mainittujen lisäksi olla loma lomasta. Tiivistetysti; ihana reissu! Nyt ollaan siis jo reilu viikko pakerrettu töissä, ihan leppoisasti on arki lähtenyt taas rullaamaan. Tästä se lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti